Milenci Alex a Sierra sa stali víťazmi tretieho X Factoru!

Víťazi tretej série speváckej šou X Factor USA už sú známi. Víťazi píšeme zámerne, pretože sú dvaja.

20.12.2013 11:50
Alex & Sierra Foto: ,
Zľava: Alex Kinsey, Sierra Deaton, ktorí spolu tvoria duo Alex & Sierra so svojím mentorom Simonom Cowellom.
debata

Prvenstvo vďaka najväčšiemu počtu diváckych hlasov po štvrtkovom finálovom súťažnom večere získala dvojica Alex & Sierra, ktorú tvorí spevák a gitarista Alex Kinsey a jeho priateľka – speváčka a klaviristka Sierra Deaton.

Víťazmi tretej série speváckej šou X Factor USA...
Alex Kinsey zapína remienok na topánke svojej...
+7Finalista Jeff Gutt skončil strieborný. Na...

Dvojicu počas celého tretieho ročníka mentoroval autor idey X Factor a producent Simon Cowell, ktorý netajil nadšenie z víťazstva svojich zverencov. Milenci pritom už v uplynulých týždňoch viackrát presvedčili, že ich šance na víťazstvo sú veľké – nahrávky ich vystúpení dominovali rebríčku iTunes v sťahovaní singlových skladieb.

Dvojica víťazstvom získala nahrávací kontrakt v hodnote milióna dolárov so spoločnosťou Sony. „Ďakujem všetkým, že ste nás posunuli až takto ďaleko a že ste si nerobili žarty z mojich bizarných grimás,“ uviedla dojatá Sierra, ktorá finálový večer nevedela skryť dojatie a slzy.

Za dvojicou skončil spevák Jeff Gutt – zverenec porotkyne Kelly Rowlandovej, ktorá mala na starosti skupinu nad 25 rokov. Tretí potom skončil Carlito Olivero – mladý latino spevák, ktorého mentorovala mexická speváčka a porotkyňa Paulina Rubio.

Počas fináloveého večera vystúpili aj hviezdni hostia – speváčka Leona Lewis či formácia One Direction – víťazi súťaží X Factor z Veľkej Británie, pridal sa aj Pittbull a herečka Lea Michele, ktorá nedávno vydala debutový album.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simon Cowell #X Factor #víťazi #Alex & Sierra #kontrakt

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...