Kylie ako ko(u)čka v Hlase! Vytasila zbrane, úsmev aj sexi nohy

Speváckym súťažiam stále neodzvonilo. Na Slovensku sa chystajú hneď dva projekty v najbližších týždňoch. Britská verzia jedného z nich, Hlasu, má za sebou prvé veľké fotenie.

07.01.2014 16:29
debata
Austrálska speváčka Kylie Minogue je porotkyňou... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Kylie Minogue Austrálska speváčka Kylie Minogue je porotkyňou britského Hlasu. Na fotostretnutí sa objavila v šatách od Alexandra Vauthiera.

V pondelok sa na ňom zúčastnili hlavné hviezdy programu – štvorica koučov, ktorí rozhodnú o postupe amatérskych spevákov a následne s nimi budú pracovať, aby tí mohli súperiť o víťazstvo. Kým mená Tom Jones a Will.i.am sú známe už z predchádzajúcej série, dve ďalšie pribudli. Okrem speváka kapely Kaiser Chiefs Rickyho Wilsona je to aj austrálska diva Kylie Minogue.

Austrálska speváčka Kylie Minogue je porotkyňou...
Porotcom v britskom The Voice zostal aj spevák...
+2Speváčka Kylie Minogue.

Práve účasť tejto 45-ročnej dámy púta najviac pozornosti. Na pondelňajšom fotení bolo zjavné, kto je medzi trojicou pánov kráľovnou. Speváčka sa objavila pred objektívmi v modeli z dielne Alexandra Vauthiera s vysokým rozparkom a ukázala svetu stále príťažlivé nohy a stehná.

V dobrej nálade a s úsmevom na perách bude Kylie pravdepodobne nositeľom atmosféry, akú si od nej organizátori sľubujú. „Bude s ňou viac zábavy a nebude sa brať tak vážne,“ tvrdí zdroj zo zákulisia.

Podľa neho však rodáčka z Austrálie, ktorá už roky žije v Londýne, nebude tiež váhať byť prísnou porotkyňou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #porotkyňa #Kylie Minogue #Hlas #Alexandre Vauthier

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...