Žúr nového seriálu Kolonáda: Karnasová očarila v priehľadnom tope

Seriálová tvorba je pre slovenských divákov stále lákadlom. Niet teda divu, že ďalším prírastkom v zozname prispela aj verejnoprávna televízia. Už o pár dní štartuje Kolonáda.

10.01.2014 11:30
debata
V Kolonáde si spolu zahrali Andrea Karnasová a... Foto: RTVS - Patrik Ratajský
Andrea Karnasová a Marek Geišberg V Kolonáde si spolu zahrali Andrea Karnasová a Marek Geišberg.

Ambiciózny projekt, ktorý sa nakrúcal najmä počas minulého leta, síce ešte nemá premiéru za sebou, tento týždeň sa však už konala párty. Samozrejme, pri príležitosti jeho štartu a možno tak trochu aj v rámci zapriatia všetkého dobrého. Nechýbali hlavní predstavitelia, ani členovia štábu.

V Kolonáde si spolu zahrali Andrea Karnasová a...
Herečka Jana Hubinská so spevákom Petrom...
+9Herec Pavel Višňovský v zápale diskusie.

V seriáli proti sebe stoja otec a syn v podaní Pavla Višňovského a Mareka Geišberga. Mimo pľacu však bolo zjavné, že dvojica sa skamarátila. Mužskú trojgeneráciu doplnil mladý talent, známy napríklad z dosiek Novej scény – herec Vladislav Plevčík. Ani on nemohol na stredajšom žúre na počesť Kolonády chýbať.

Pozornosť však v tento večer pútala najmä predstaviteľka jednej z dvoch hlavných ženských úloh – Andrea Karnasová. Herečka, ktorá stvárňuje Zuzanu Bernátovú – ženu, o ktorú bojuje starší manžel a jeho vlastný syn z predchádzajúceho manželstva, prišla na párty v príťažlivej polopriehľadnej blúzke. Pod ňou sa s jemnou provokáciou črtali obrysy čiernej podprsenky, Karnasová však patrí k dámam s vrodenou eleganciou a zmyslom pre mieru a to platilo aj na spomenutej párty.

Herečka Andrea Karnasová vyzerala na párty... Foto: RTVS
Andrea Karnasová a Marek Geišberg, Pavel Višňovský a Vladislav Plevčík. Herečka Andrea Karnasová vyzerala na párty Kolonády veľmi pôvabne. Obklopená seriálovými kolegami - zľava: Marek Geišberg, Pavel Višňovský a Vladislav Plevčík.

Na tej nechýbala ani torta či príhovor riaditeľa RTVS Václava Miku, ktorý považuje projekt Kolonáda za krok k naplneni ambícií vlastnej televíznej tvorby. Seriál, ktorého premiérová časť sa objaví prvýkrát na obrazovke v nedeľu večer, sa nakrúcal v lete v Turčianskych Tepliciach, v Martine a Bratislave.

Režisérom je Stanislav Párnický, hlavným kameramanom Laco Kraus. Hudbu skomponovala Ľubica Malachovská-Čekovská, ústrednú pieseň zložil a naspieval Peter Cmorik, jej text napísal Peter Uličný.

Torta chýbať nemohla - na párty pri... Foto: RTVS - Patrik Ratajský
Kolonáda - torta Torta chýbať nemohla - na párty pri príležitosti štartu seriálu Kolonáda sa zišla väčšina hercov a rozkrájala tematický dezert.

V jednotlivých postavách účinkujú okrem už spomenutých aj Kamila Magálová, Jana Hubinská, Kamil Mikulčík, Hana Gregorová, Tomáš Krištof, Katarína Kolajová, Ivo Gogál, Jozef Švoňavský, Vladimír Jedľovský, Ladislav Kerata, Ondrej Daniš, Silvia Barčíková, Peter Kočiš, Zuzana Porubjaková a ďalší umelci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #párty #Kolonáda #Andrea Karnasová #Vladislav Plevčík #Pavel Višňovský #Marek Geišberg

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...