Barmošovú na plese vybozkávali, na generálke neudržala smiech

Lucia Barmošová mala v sobotu večer dôležitú funkciu. Stala sa totiž moderátorkou 14. ročníka Plesu v opere. Tréma z nej rýchlo opadla.

12.01.2014 13:00
debata
Moderátorka Plesu v opere Lucia Barmošová v... Foto: ORANGE
Lucia Barmošová Moderátorka Plesu v opere Lucia Barmošová v róbe od Borisa Hanečku.

„Je to tu veľmi príjemné a som aj príjemne prekvapená hosťami,“ komentovala pár minút pred polnocou pre Pravda.sk. „Vedia sa fantasticky zabaviť a je tu skvelá atmosféra. Akonáhle som vyšla na pódium, tak zrazu opadol pocit, že neviete, do čoho idete. Privítali ma príjemné a usmiate tváre,“ vysvetlila Barmošová.

Už v piatok pre Pravda.sk uviedla, že vníma zodpovednosť, ktorá ide ruka v ruke s funkciou moderátorky tohto podujatia. „Nie je to síce prvý ples, ktorý by som moderovala, ale vzhľadom na jeho status, vnímam jeho význam ešte trošku inak. Ide o podujatie, ktoré otvára plesovú sezónu na Slovensku. Je to prestížna udalosť a tomu je adekvátna aj tá zodpovednosť, ktorú pociťujem,“ uviedla tvár televízneho spravodajstva TV JOJ.

Okrem tradičného úderu na gong, ktorý si vzala na starosť pozvaná americká speváčka Suzanne Vega, sa tohtoročný ples začal aj bozkom. Dostala ho aj Lucia Barmošová, ktorú vraj v zákulisí presviedčali, že je to tradícia. „Prekvapilo ma to na generálke, aj som sa začala smiať. Na generálke som si to mohla dovoliť, ale vraj to bozkávanie nebolo prvýkrát,“ vysvetlila blondínka, ktorej na líce vtisli bozk Pavol Lančarič aj Marián Chudovský.

Herec Martin Huba manželku na tanečnom parkete...
Dizajnér Fero Mikloško so svojou partnerkou.
+79Riaditeľka ankety OTO Jana Prágerová s manželom.

Barmošová večer strávila vo veľkolepej róbe od Borisa Hanečku, ktorá kombinovala trblietavý korzet s masívnou sukňou, v ktorej sa pri dopade svetla trblietali metalické vlákna a flitre. „V týchto šatách sa funguje trošku ťažšie. Nie sú nepohodlné, len sa v nich trošku ťažšie pohybuje. Ale veď je to veľká plesová róba, takže čo iné čakať,“ komentovala Barmošová. „Neviem si predstaviť pretancovať v nich celú noc, ale pár tancov by som si strihla,“ dodala s úsmevom.

Tento rok ju ešte čaká moderovanie plesu, ktorý sa uskutoční začiatkom februára vo Vysokých Tatrách. S manželom sa radšej zabávajú inak ako na báloch. „Nie je veľmi plesový typ,“ uviedla moderátorka. Vôbec jej to však neprekáža. „Každý rok mám v plesovej sezóne pracovné povinnosti, ale zároveň si doprajem aj chvíle, aby som sa zabavila s mojimi blízkymi.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Ples v opere #Lucia Barmošová #moderátorka #tréma

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...