Tehotná Kučerová plánuje spievať aj pred pôrodom, bábätko sa nesťažuje

Ani sopranistka Adriana Kučerová nechýbala na tohtoročnom Plese v opere. Štrnásty ročník bol pre ňu výnimočný, podujatie absolvovala v šiestom mesiaci tehotenstva.

13.01.2014 00:00
debata
Operná diva Adriana Kučerová (v šatách, ktoré...
Adriana Kučerová a Matej Drlička Operná diva Adriana Kučerová (v šatách, ktoré jej ušil Robert Bartolen) so svojím partnerom Matejom Drličkom.

Pri zaoblených krivkách sa núka otázka, ako Kučerová zvládala plesovú prípravu. „V podstate sa príprava veľmi nelíšila oproti minulým rokom, akurát šaty boli problém. To sa musím priznať,“ prezradila pre Pravda.sk. Dôvodom bol obmedzený výber. „Už nezapnem nič z rób, ktoré mám doma, takže som si šaty našla a dala si ich podľa svojich predstáv ušiť (pozn. red.: u dizajnéra Roberta Bartolena), aby som sa cítila ako tak pohodlne a zároveň, aby to nejako vyzeralo,“ vysvetlila Kučerová.

Tehotenstvo však rozhodne nevníma ako obmedzujúci faktor. Dôkazom bolo, že si počas slávnostného večera s partnerom Matejom Drličkom aj zatancovali a odchádzali domov až po polnoci. Kučerová pritom nezaháľa ani v práci. Posledný koncert má naplánovaný na apríl. „Je to zhruba dva týždne pred termínom pôrodu. Uvidíme. Ak to situácia nebude dovoľovať, neodspievam ho, ale posledný koncert mám na pláne na 30. apríla – tak to už určite bruško bude veľmi veľké. Ale spieva sa mi veľmi dobre aj s bruškom, dúfam, že to tak bude aj naďalej,“ uviedla speváčka.

Na otázku, či si bábätko pospevuje s ňou, alebo len kope, so smiechom odpovedala, že zatiaľ sa nesťažuje. „Ja mu chcem priebežne dávkovať hudbu a spievanie, takže si myslím, že bude pripravené na všetky zvuky, ktoré bude potom počuť aj naživo. Snáď sa mu to bude páčiť,“ dodala.

Na príchod ratolesti sa aj s partnerom Matejom Drličkom veľmi tešia. „Ako každí rodičia, keď čakajú prvé dieťatko, je to veľké očakávanie. S napätím ale aj so šťastím,“ zhrnula operná diva, ktorá si v hľadisku zaspomínala aj na minulý ročník Plesu v opere – ten totiž moderovala.

Lucia Hablovičová v šatách z dielne Borisa...
Manželia Dagmar Hubová a Martin Huba.
+35Moderátor Matej Cifra, známy najmä pod...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #spev #Ples v opere #Adriana Kučerová #bábätká

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....