Sajfa s Ostrihoňovou na ples trénovať nestihli, trénujú vraj na svadbu

Moderátor Matej Sajfa Cifra a jeho priateľka Veronika Ostrihoňová sa počas uplynulého víkendu objavili na Plese v opere. Bola to ich premiéra na tomto podujatí, pozvánku však dostávali aj v minulých rokoch.

14.01.2014 11:35
debata
Moderátor Matej Cifra, známy najmä pod... Foto: ORANGE
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová Moderátor Matej Cifra, známy najmä pod prezývkou Sajfa s priateľkou Veronikou Ostrihoňovou (v šatách od Lukáša Kimličku).

„Pozvánku som už mal roky dozadu, aby to nevyznievalo, že prvýkrát má zavolali a hneď idem. Je treba povedať, že Veronika bola v škole, v robote, krížom-krážom, ja som tiež mal povinnosti, ale tentoraz nám to vyšlo,“ komentoval pre Pravda.sk Sajfa. Prvý valčík zvládli vraj bez ujmy. „Nespadli sme, vlečku mám celú, tak to je dobre,“ uviedla Ostrihoňová.

Priznala tiež, že chcela dotiahnuť svoju polovičku na hodiny tanca k Petrovi Modrovskému. „Snažila som sa presadiť, aby sme trénovali, ale tuto s pánom sa to nedalo, takže sme netrénovali,“ skonštatovala. „Môj partner je totiž extrémne drevo na tanec, keby ste ho raz videli tancovať, tak pochopíte všetci. Ale myslím, že sme sa vynašli,“ dodala pôvabná blondínka, ktorá si na akciu obliekla šaty zo spoločenskej kolekcie Lukáša Kimličku.

Výber vraj zvládla za pár minút. „Nemala som extrémne čas nad tým rozmýšľať, takže pred piatimi dňami som volala Andrejovi Kusalikovi, že si potrebujem niečo obliecť a on vraví, že u Lukáša niečo vyberieme. Vyskúšala som a vzala, trvalo to dokopy asi šesť minút aj s dvoma telefonátmi. Šaty som už videla na prehliadke, kde ich prezentoval, tak sme sa nejako zhodli a mám ich na sebe,“ vysvetlila Ostrihoňová.

Sajfa nezaprel svoje vtipkovanie a porozprával, ako si zaobstaral spoločenský odev on sám. „Nemal som vôbec smoking. Prišiel som úplne náhodou bez lístočka do jednej bratislavskej čistiarne a hovorím im: Mám tu smoking. Oni mi vravia, tak nám dajte lístoček a ja na to, že som ho stratil. Tak mi vravia, ale však máme tu nejaký smoking a som to vyriešil,“ porozprával historku.

Priateľka Veronika je už na jeho vtipkovanie zvyknutá, pri Sajfovej odpovedi na otázku, čo si spoločne naplánovali a predsavzali na rok 2014, sa však ani ona nezdržala krútenia hlavou nad partnerovou odpoveďou. „Podľa mňa my sme pri všetkej skromnosti taký dobrý pár, že aké predsavzatie by sme si mali dať,“ opýtal sa moderátor. „Toto sa už dobre začína,“ komentovala Veronika. Sajfa však pokračoval. „Dobre sa správame jeden k druhému, obaja máme našťastie fajn robotu,“ menoval. „Aby to všetko tak dobre plynulo. A z ničoho sa nestresovať,“ vzala si slovo jeho priateľka. „Veď šaty aj tak raz všetci zhodíme dolu a budeme holí, tak čo. A keď budete holí, tak zastavte sa u nás, lebo hľadáme nejaké osvieženie,“ rýchlo si ho zase vzal moderátor.

A čo svadba? Nebude sa nový rok niesť v znamení svadobných príprav, spýtali sme sa opäť vážnejšie. „Plánujeme to. Mám to niekde vzadu v hlave a zatiaľ tak nasucho trénujeme. Keď to príde, tak to príde, ale ešte chcem byť zatiaľ slobodný,“ vysvetlil Sajfa, zatiaľ čo ho partnerka počastovala zhovievavým pohľadom a chápavo mu odvetila. „Ja viem, áno.“

Herec Martin Huba manželku na tanečnom parkete...
Dizajnér Fero Mikloško so svojou partnerkou.
+79Riaditeľka ankety OTO Jana Prágerová s manželom.
debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #svadba #Ples v opere #Matej Sajfa Cifra #Veronika Ostrihoňová

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....