Móda SAG: Lupita opäť boduje, Mirren môže dávať lekcie pôvabu

Ešte ani poriadne nestačili vyčistiť zapožičané róby hollywoodskych hviezd zo Zlatých glóbusov a v Los Angeles sa rozdávali ďalšie prestížne ceny.

20.01.2014 00:00
debata
Lupita Nyongo na Screen Actors Guild Awards v... Foto: SITA/AP
Screen Actors Guild Awards Lupita Nyongo na Screen Actors Guild Awards v Los Angeles.

Reč je o ceremoniáli, ktorý má pod palcom Americká herecká asociácia. Ceny Screen Actors Guild Awards patria k najlepším indikátorom toho, ako by mohli v hereckých kategóriach dopadnúť Oscary.

Slávnostný večer je však zároveň aj ďalšou príležitosťou pre známe dizajnérske mená, aby na krásnych dámach reprezentovali svoju prácu. Na červenom koberci v sobotu večer sa ich zišlo veru neúrekom.

Herečky Sarah Paulson (vľavo) a Amanda Peet.
Jennifer Lawrence na Screen Actors Guild Award...
+19Herečka Cate Blanchett v šatách z ateliéru...

Dominancia kenskej herečky Lupity Nyong'o zostáva akoby nepokorená – aj na SAG Awards patrila medzi najjagavejšie hviezdy večera. Doslova. Kontrast čiernej pokožky s výrazným tyrkysovým odtieňom šiat Gucci bol neprehliadnuteľný, koncentrovaná elegancia a šarm rozpoznateľný aj na statických fotkách. A očarujúca herečka sa navyše tešila aj z ceny za najlepší výkon vo vedľajšej úlohe!

Herečka Cate Blanchett v šatách z ateliéru... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cate Blanchett Herečka Cate Blanchett v šatách z ateliéru Givenchy.

Povesť štýlovej hviezdy potvrdila aj ďalšia ocenená – austrálska hviezda Cate Blanchett, ktorej na tento večer pripravili róbu v ateliéri Givenchy. Pudrová kreácia s aranžovaným previsom látky lemovaným flitrami tvorila súzvuk s herečkinou bledou pleťou a podčiarkovala jej éterickosť. Akcent na celkovú farebnosť dodával ešte aj rúž na perách.

Po Zlatých glóbusoch sa znovu na verejnosti ukázala aj herečka Jennifer Lawrence. V ďalších šatách Dior Couture. Kým z jej kreácie spred týždňa si robil žarty celý svet, tentoraz už asi vtipkovanie ustane. Trblietavá tuba doplnená luxusnými visiacimi náušnicami robila z Lawrenceovej elegantnú, priam starohollywood­sku divu.

Jennifer Lawrence na Screen Actors Guild Award... Foto: SITA/AP
Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence na Screen Actors Guild Award v Los Angeles.

Opäť úchvatná bola aj britská herečka Helen Mirren, ktorá aj na prahu sedemdesiatky dokáže často zatieniť hollywoodske elévky. V čiernej róbe vyšívanej zlatou niťou od Escady pôsobila patrične dramaticky, ale zároveň veľmi súčasne a moderne. Vďaka za to patrila akoby tričkovému topu a tiež účesu a líčeniu.

Herečka Helen Mirren si na ceremoniál obliekla... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Helen Mirren Herečka Helen Mirren si na ceremoniál obliekla róbu Escada.

Synonymom elegancie bola aj herečka Jennifer Garner. Jej temnemodrá kreácia bez ramienok od firmy Max Mara, ktorú jej zhotovili na objednávku, podčiarkla herečkine krásne držanie tela. Bohužiaľ, opäť trochu neforemne pôsobila Sandra Bullock v zelenej kreácii Lanvin s metalickým leskom. Model s asymetrickým lemom sukne, ktorý čiastočne odhaľoval ľavú nohu, herečke opticky nerobil najlepšiu službu. Pri jej bezchybnej figúre je to škoda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Jennifer Garner #červený koberec #róby #Lupita Nyong´o #SAG Awards

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...