Ďalší ples plný celebrít! Bavila sa Sklovska aj Mórová, Vajda dral lakovky

Po Plese v opere sa sezóna bálov a spoločenských podujatí rozbehla naplno. Uplynulý víkend patril už 11. ročníku reprezentačného plesu jednej zo slovenských poisťovní.

20.01.2014 12:48
Helena Vondráčková, Felix Slováček a Sisa... Foto:
Zľava: Helena Vondráčková, Felix Slováček a Sisa Lelkes- Sklovská.
debata

Na podujatí, ktoré sa odohrávalo v priestoroch príťažlivej Reduty, sa zišlo mnoho známych osobností zo sveta kultúry, politiky, podnikateľského prostredia a, samozrejme, aj šoubiznisu.

Speváčka Sisa Sklovska – manželka hostiteľa večera Juraja Lelkesa spoločne so svojou polovičkou absolvovali prvý valčík večera. Postupne sa k nim pridávali známi či kamaráti ako Jozef Vajda s priateľkou Júliou, alebo Erika Barkolová. Mnohé z prítomných tvárí sa objavili už aj na spomenutom plese v Opere SND. Jednou z nich bol aj herec Jozef Vajda.

Moderátorka TV JOJ Adriana Kmotríková (vľavo) s...
Operná speváčka Eva Hornyáková a operný spevák...
+27Slávnostné otvorenie 11. ročníka plesu.

„Som plesový typ. Niežeby som sa na plesy hrnul, ale dostávam množstvo pozvaní a pokiaľ môžem, tak idem. Myslím si, že je to spoločenská záležitosť a človek má spoločensky žiť,“ uviedol pre Pravda.sk. Na otázku, koľko lakoviek už zodral, odvetil s humorom. „To ani neporátam. Hádam každý rok aspoň jedny.“

Moderátorka TV JOJ Adriana Kmotríková (vľavo) s... Foto: Herial
Adriana Kmotríková Moderátorka TV JOJ Adriana Kmotríková (vľavo) s dermatologičkou Alenou Pallovou.

Tanečné kreácie na parkete si nenechal ujsť ani baletný majster Mário Radačovský či riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová. Medzi pozvanými hosťami nechýbala ani rodina Heribanovcov, zastúpená manželmi Alenou Heribanovou a Jozefom Heribanom a tiež dcérami Tamarou a Barbarou, ktoré prišli so svojimi partnermi. Sobotňajšiu zábavu si užila aj moderátorka Adriana Kmotríková či herečka Diana Mórová.

Na plese nechýbala ani Alena Heribanová (v... Foto: Ctibor Bachraty
Alena Heribanová Na plese nechýbala ani Alena Heribanová (v kreácii od Fera Mikloška).

Hudobný program malo na starosti hneď niekoľko pozvaných umelcov. Popri Andrei Zimányiovej či Robovi Opatovskom sa hostia bavili aj na hity švédskej skupiny ABBA. Tie spoločne zaspievala Helena Vondráčková a Sisa Lelkes-Sklovska. V priestoroch bratislavskej Reduty vystúpila aj operná diva Eva Hornyáková s kolegom Otokarom Kleinom či Félix Slováček alebo formácia Funkiez. Hlavnou hviezdou sa stala jamajská speváčka Precious Wilson z formácie Eruption.

Herečka Diana Mórová. Foto: Herial
Diana Mórová Herečka Diana Mórová.

Na jedenástom reprezentačnom plese poisťovne Kooperativa nechýbalo ani charitatívne poslanie – z príspevkov hostí vyzbierali suma 12 880 eur. Zástupcovia organizátora ju rozdelia medzi niekoľko inštitúcií a jednotlivcov.

Na webe Koktail.pravda.sk prinesieme aj komentár o móde dám zo spoločenského podujatia – nezabudnite sa teda vrátiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #ples #Sisa Sklovska #Jozef Vajda #spoločenská udalosť

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...