Dvojitá dávka krásy! Kurková a Lima uchvátili dokonalými krivkami

Ženeva opäť raz ožila luxusnými značkami hodiniek a klenotov, ktoré sem priviezli svetoznáme značky. Nechýbali však ani známe tváre.

22.01.2014 17:09
debata (1)
Topmodelky Karolína Kurková a Adriana Lima. Foto: David M. Benett / IMAGENET for IWC Schaffhausen
Karolína Kurková a Adriana Lima Topmodelky Karolína Kurková a Adriana Lima.

Na utorňajšom veľkolepom gala pod taktovkou IWC Schaffhausen sa do Švajčiarska zhŕkli herci ako Ewan McGregor, Susan Sarandon, pretekár Lewis Hamilton či topmodelky Adriana Lima a Karolína Kurková.

Topmodelky Karolína Kurková a Adriana Lima.
Francúzska herečka Melanie Laurent.
+7Brazílska topmodelka Adriana Lima nechýbala na...

Práve česká rodáčka a jej brazílska kolegyňa patrili k neprehliadnu­teľným ozdobám akcie. A nielen kvôli výške, ktorej ešte vysoké podpätky pridali pár centimetrov. Lima si na prezentáciu a galavečer oblieka dramatické čierne šaty s vysokým rozparkom a hlbokým dekoltom. Kreácia z dielne Bibhu Mohapatra zvýraznili sexepíl brunetky, ktorá je dvojnásobnou matkou a poukázala na jej ukážkové krivky.

Nezaostala však ani Češka Kurková v zlatej róbe od Juliena MacDonalda. Blondínka pod vysokým rozparkom odhaľovala nekonečné nohy, sieť na hrudi rafinovane pošitá zlatými lupeňmi podčiarkovala Kurkovej sexi prednosti.

Herec Ewan McGregor a jeho kolegyňa Melanie... Foto: IMAGENET for IWC Schaffhausen
Ewan McGregor a jeho kolegyňa Melanie Laurent Herec Ewan McGregor a jeho kolegyňa Melanie Laurent na IWC Inside The Wave Gala v Ženeve.

Obe dámy spolupracujú už niekoľko sezón so známym výrobcom luxusných hodiniek. Podobne je na tom aj pretekár Hamilton či herec Ewan McGregor. Ten však v utorňajší večer pútal pozornosť aj trošku bulvárnym spôsobom. Na červenom koberci sa totiž objavil po boku herečky Melanie Laurentovej. Práve s francúzskou kolegyňou pred časom ženatého herca načapali paparazzovia pri bozkoch a romantickej prechádzke. McGregor sa k tomu nikdy nevyjadril a neskôr ho bolo v spoločnosti vídať opäť v spoločnosti manželky Evy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hodinky #Adriana Lima #Ženeva #IWC Schaffhausen #Ewan McGregor #Karolína Kurková

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...