Jennifer Hudson ukázala figúru ako lusk. A hovorila aj o novom CD

Americká speváčka a herečka Jennifer Hudson vyhlásila, že nahrávanie očakávaného albumu, ktorý plánuje vydať v najbližších mesiacoch, si užívala.

26.01.2014 19:18
debata
Speváčka a herečka Jennifer Hudson prišla v... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Jennifer Hudson Speváčka a herečka Jennifer Hudson prišla v šatách od Christophera Kanea.

Tridsaťtriročná rodáčka z Chicaga to prezradila v rozhovore pre MTV News. „Myslím, že je to viac o pocite, než o žánri. Veľmi ma tešilo, že som mohla spolupracovať s Pharrellom Williamsom a Timbalandom. Mám rada, ako pri práci postupujú. Bola to veľká zábava,“ uviedla.

Speváčka tento týždeň zverejnila videoklip k skladbe s názvom I Can't Describe (The Way I Feel), v ktorej hosťuje rapper T. I.. Pieseň sa bude nachádzať na spomínanej novinke.

Hostiteľ večera Clive Davis so speváčkou...
Herečka Paula Patton a jej manžel Robin Thicke.
+9John Legend a jeho manželka Christy Teigen.

Hudson vraj na pripravovanom albume, ktorého názov zatiaľ neprezradila, spolupracovala aj so spevákom R. Kellym. Obaja hudobníci vystúpili v sobotu večer aj na výročnej párty svetoznámeho producenta Clivea Davisa, ktorá sa koná vždy v predvečer cien Grammy.

Držiteľka Oscara na akcii okrem spevu ohúrila aj sexi figúrou. V šatách od Christophera Kanea predviedla štíhle krivky. Pár rokov dozadu pritom bojovala s nadváhou a postupne zhodila viac ako tridsať kilogramov. V rámci chudnutia sa Hudson stala aj tvárou zoštíhľovacieho programu a prípravkov výživy na zdravé chudnutie.

Na spomenutej akcii Clive Davis Pre-Grammy Party sa objavila aj speváčka Miley Cyrus, speváčka Taylor Swift či hudobník John Legend s manželkou Chrissy Teigenovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #nový album #Jennifer Hudson #sexi figúra #R. Kelly #užívať si

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....