Kráska z RoboCopa žiarila na premiére! Cíti sa nostalgicky

V zozname očakávaných filmov tohto roka určite nechýba ani remake akčného sci-fi RoboCop, ktorý v roku 1987 nakrútil prvý raz Paul Verhoeven. V Londýne mal v stredu premiéru.

06.02.2014 14:06
debata
Austrálska herečka Abbie Cornish na londýnskej... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Abbie Cornish Austrálska herečka Abbie Cornish na londýnskej premiére filmu RoboCop. Oblečená v róbe od Elieho Saaba.

Na červenom koberci v britskej metropole sa zišli hlavní predstavitelia. Titulného hrdinu stvárnil herec Joel Kinnaman, známy najmä z televízneho seriálu The Killing. V snímke si zahral aj Gary Oldman, ktorého očividne potešila prítomnosť reportérov a fanúšikov a s úsmevom si ich fotografoval na svoj mobil.

Herečka Abbie Cornish pózuje fotografom na...
Herec Gary Oldman si fotografuje reportérov a...
+3Americká herečka Olivia Munn v kreácii od...

Najviac mediálnej pozornosti si však vyslúžila krásna dáma – herečka Abbie Cornish. Rodáčka z Austrálie bola neprehliadnuteľná aj vďaka módnej voľbe – trblietavej oranžovej kreácii z dielne dizajnéra Elieho Saaba. O možnosti zahrať si v remaku hitu z konca 80-tych rokov, ktorý vo veľkom sledovali aj slovenskí fanúšikovia na videokazetách, uviedla hviezda pre noviny The Sunday Morning Herald nasledovné: „Vyrastala som s troma bratmi, takže tú videopásku sme pozerávali stále dookola. RoboCop je film, pri ktorom sa cítim veľmi nostalgicky.“

Herci Gary Oldman (vľavo) a Joel Kinnaman... Foto: SITA/AP, Jon Furniss Photography
Gary Oldman (vľavo) a Joel Kinnaman Herci Gary Oldman (vľavo) a Joel Kinnaman pózujú na premiére filmu RoboCop v Londýne.

Pre Cornishovú bolo vraj veľkou výzvou zahrať si v podobnej snímke aj preto, že nič podobné doposiaľ nerobila. Najbližšie sa k podobnému žánru a produkcii vraj dostala, keď nakrúcala snímku Sucker Punch s režisérom Zackom Snyderom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #RoboCop #Abbie Cornish #Joel Kinnaman

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...