Kurková sexi hviezdou benefície. Ale čo si to obliekla Clintonova dcéra?!

New York už žije módou - odštartoval tam prestížny týždeň módy. V predvečer jeho štartu sa konala akcia, ktorá bola pastvou pre oči aj objektívy.

07.02.2014 14:16
debata
Česká topmodelka Karolína Kurková si na... Foto: SITA/AP, Amanda Schwab
Karolína Kurková Česká topmodelka Karolína Kurková si na slávnostný večer obliekla šaty Giorgio Armani.

Charitatívny galavečer organizácie amfAR, ktorá už roky zbiera peniaze na projekty prevencie a výskumu AIDS, poctili svojou prítomnosťou mnohé svetoznáme topmodelky. Ideálna výška aj miery z nich spravili dokonalé modelky pre večerné róby známych dizajnérskych mien.

Švédska modelka Elsa Hosk.
Topmodelka Erin Heatherton.
+19Česká topmodelka Karolína Kurková si na...

Medzi kráskami bola neprehliadnuteľná aj česká topmodelka Karolína Kurková, ktorá si obliekla večerné šaty od Giorgia Armaniho a prestrihom na hrudi. Blondínka, ktorá patri medzi desať najlepšie zarábajúcich modeliek sveta, sa neskôr zapojila aj do charitatívnej dražby.

Jednou z najlepšie oblečených žien večera sa stala bývalá priateľka herca Leonarda DiCapria – modelka Erin Heatherton. Sexi blondínka, ktorá je známa ako anjelik Victoria's Secret, zvolila striebornú trblietavú róbu na jedno rameno.

Modelka Ireland Basinger Baldwin v šatách... Foto: SITA/AP, Amanda Schwab
Ireland Basinger Baldwin Modelka Ireland Basinger Baldwin v šatách značky Gabriela Cadena.

Prekvapením bol vzhľad dcéry herečky Kim Basingerovej a herca Aleca Baldwina – Ireland Baldwinovej. Iba sedemnásťročná modelka, ktorá je vernou kópiou svojej mamy, vyzerá omnoho staršie než je jej skutočný vek. Možno je to aj trošku na škodu.

V záplave s citom upravených a „vystajlovaných“ dám trošku kričala v stredu večer dcéra bývalého amerického prezidenta Billa Clintona – Chelsea. Jej voľba červenej sukne tulipánového tvaru bola pomerne zvláštna. Nepomohli ani trblietavé výšivky. Nešťastná dĺžka a čierne hrubé pančuchy jej z pôvabov uberali.

Chelsea Clinton tiež prišla na amfAR Gala v New... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Chelsea Clinton Chelsea Clinton tiež prišla na amfAR Gala v New Yorku. Trošku však svojou garderóbou zaostávala za vyparádenými hviezdami.
debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Chelsea Clinton #amfar #Ireland Baldwin #Karolína Kurková

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....