Nádherné! Hviezdne krásky sa predviedli v róbach za tisíce eur

Po pár dňoch festival v Berlíne opäť ožil prítomnosťou očarujúcich hviezd. V superluxusnej garderóbe, ktorú objektívy milujú.

12.02.2014 22:22
debata (1)
Herečky Melanie Laurent (vľavo) a Jennifer... Foto: SITA/AP, Axel Schmidt
Melanie Laurent (vľavo) a Jennifer Connelly Herečky Melanie Laurent (vľavo) a Jennifer Connelly pózujú fotografom v Berlíne.

Do dejiska filmového festivalu v stredu zavítali herečky Jennifer Connelly a Melanie Laurent, aby tu spoločne s kolegom Cillianom Murphym a režisérkou Claudiou Llosa predstavili novinku Aloft.

Pozornosť médií sa však sústredila predovšetkým na dve spomenuté dámy – obe aj v Hollywoode dobre známe tváre. Herečky nesklamali a okrem diskutovania o filme na tlačovej konferencii nezostali nič dlžné ani povesti štýlových ikon.

Herečky Melanie Laurent (vľavo) a Jennifer...
Herečka Jennifer Connelly pózuje na filmovom...
+7Herečka Jennifer Connelly.

Američanka Connelly, ktorá sa už čoskoro objaví v snímke Noe, dorazila pred fotografov v šatách Chanel s bohatým zdobením perličkami a korálikmi. Večerný model na premiéru filmu bol však ešte ohurujúcejší. Manželka herca Paula Bettanyho si obliekla róbu z kolekcie couture, ktorej cena môže dosiahnuť sumu zhruba 30 až 50-tisíc eur. Vyzerala v nej skvelo.

Herečka Jennifer Connelly pózuje na filmovom... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Jennifer Connelly Herečka Jennifer Connelly pózuje na filmovom festivale v Berlíne. V šatách z dielne Chanel.

Nezaostala však ani jej francúzska kolegyňa. Melanie Laurent si na slávnostný červený koberec vybrala šaty u dizajnéra Elieho Saaba. Aj v jej prípade išlo o superluxusnú kreácii couture za niekoľko desiatok tisíc eur. Šaty ručne vyšívané tisíckami korálikov a flitrov vyzerali skutočne nádherne. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Connelly #Melanie Laurent #premiéra Berlinale

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...