Móda z Brit Awards: Žiarila dlhonohá Rosie, Mvula to veru nevyhrala

Stredajšie udeľovanie hudobných cien Brit Awards vyslalo na červený koberec vyparádené hviezdy. Niektorým to vyšlo, iným trochu menej.

20.02.2014 09:02
debata
Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley v šatách... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Rosie Huntington-Whiteley Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley v šatách Saint Laurent.

Vo všeobecnosti by sa však dalo povedať, že tváre hudobného priemyslu zatienila dáma zo sveta modelingu – dlhonohá kráska Rosie Huntington-Whiteley. Plavovláska, ktorá si zahrala v treťom dieli série Transformers, sa objavila na akcii v trblietavých červeno-čiernych minišatách Saint Laurent s imitáciou zebrieho vzoru. Prirodzený pôvab a odhalené príťažlivé nohy robili z Rosie najsexi dámu večera.

Speváčka Rita Ora prišla v žiarivých šatách...
Speváčka Dannii Minogue bola hosťom na Brit...
+12Britskí umelci Laura Mvula a Tinie Tempah...

Príjemný pohľad bol aj na speváčku Ritu Oru. V žltých šatách lemovaných zelenými brúsenými kameňmi z dielne značky Prada disponovali hlbokým dekoltom a Ora si ho chvíľami musela upravovať a kontrolovať. Aj napriek tomu však vyzerala príťažlivo a zároveň elegantne.

Speváčka Rita Ora prišla v žiarivých šatách... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Rita Ora Speváčka Rita Ora prišla v žiarivých šatách značky Prada.

Austrálska diva Kylie Minogue prekvapila výberom latexového modelu šiat od Williama Wildea, ktorý zdobila masívna mašľa (tiež akoby z polakovanej gumy). Na prvý pohľad síce vynikla udržiavaná figúra, no tieto šaty neboli to pravé orechové.

Za kreáciu balansujúcu na hranici vkusnosti možno označiť šaty speváčky Laury Mvula, ktorú sprevádzal vyblýskaný a fešácky Tinie Tempah. Mvula si obliekla kreáciu z bieleho taftu s kaskádovitou vlečkou lemovanou plisovaným tylom. Vpredu odhalila nohy, vzadu za sebou ťahala neforemný chvost. A postave to vôbec nelichotilo.

Britskí umelci Laura Mvula a Tinie Tempah... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Laura Mvula a Tinie Tempah Britskí umelci Laura Mvula a Tinie Tempah prišli na Brit Awards spoločne.

Ukážkovú postavu síce má speváčka Jessie J, ale trblietavý overal od Juliena Macdonalda, ktorý si zvolila na slávnostný večer, jej dobrú službu nespravil. Nehovoriac o levanduľovom rúži na perách, ktorý pôsobil akoby si odbehla z nejakého halloweenskeho večierku. Viac osobností na červenom koberci si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Rita Ora #Brit Awards #Rosie Huntington-Whiteley

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...