Doktorka Quinnová má 63! Vedľa syna vyzerá skôr ako jeho sestra

Oslávila už 63. narodeniny, ale patrí k málo vyvoleným ženám, ktorým vek akoby nič nehovoril. Idol aj mnohých slovenských divákov, herečka Jane Seymour, žiarila na pred-oscarovom gala.

28.02.2014 00:00
debata (1)
Herečka Jane Seymour a jej syn Sean Flynn na... Foto: Reuters, FRED PROUSER
Jane Seymour a jej syn Sean Flynn Herečka Jane Seymour a jej syn Sean Flynn na párty TheWrap.

Hviezda seriálu Doktorka Quinnová a tiež bývalá Bond-girl dorazila na párty šoubiznisovej agentúry a TheWrap a razom sa stala stredobodom pozornosti. V červených elastických šatách siahajúcich do polovice členkov predviedla ukážkovú figúru.

Mladistvý vzhľad bývalej seriálovej hviezdy vynikol ešte viac po boku mladšieho muža, ktorý ju sprevádzal. Spoločnosť robil Seymourovej jej syn Sean Flynn a slávna mama po jeho boku vyzerala skôr ako staršia sestra než žena, ktorá ho priviedla na svet.

Herečka Jane Seymour, známa tiež ako doktorka... Foto: Reuters, FRED PROUSER
Jane Seymour Herečka Jane Seymour, známa tiež ako doktorka Quinnová.

Herečka sa v minulosti priznala k tomu, že vyskúšala botox, aby zabojovala s pribúdajúcimi vráskami. Výsledok ju však skôr vydesil a tak si povedala, že už nikdy viac. „Už dávnejšie som sa rozhodla, že budem starnúť so cťou a že by som pri tom chcela mať svoju vlastnú tvár,“ vyznala sa kedysi v televíznom rozhovore. „Vyhýbam sa botoxu a jemu podobným veciam, pretože ako herečka potrebujem aj vrásky,“ dodala vtedy.

My dodávame, že aj s vráskami vyzerá skutočne skvelo. Milé dámy, hollywoodske aj nehollywoodske, recepty od doktorky Quinnovej berte vážne.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexi figúra #Jane Seymour #mladistvý vzhľad #syn Sean

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...