Kardashian na Opernballe vo Viedni: Hostiteľa poriadne vynervovala

Viedenská metropola žila vo štvrtok večer známym plesom v opere. Na takzvaný Opernball dorazila aj americká televízna celebrita Kim Kardashian.

28.02.2014 08:06
debata (1)
Americká celebrita Kim Kardashian na ples vo... Foto: SITA/AP, Ronald Zak
Kim Kardashian Americká celebrita Kim Kardashian na ples vo viedenskej opere meškala a zdržala sa len necelých 90 minút.

Američanku, ktorá v súčasnosti patrí medzi mediálne najpopulárnejšie osobnosti planéty, pozval do Rakúska podnikateľ Richard Lugner – bohatý stavebník známy tým, že každý rok do svojej (nie lacnej) lóže zavolá známu tvár. Okrem platby za lóžu teda investuje aj tisíce eur do prítomnosti hviezdnej tváričky. Tento rok ho údajne Kardashian vyšla na neuveriteľných 250-tisíc eur.

Televízna celebrita Kim Kardashian na...
Atmosféra na viedenskom Opernballe.
+12Americká celebrita Kim Kardashian na ples vo...

Niet divu, že Lugner pôsobil sklamane a dokonca sa pred kamerami rozčúlil, keď kyprá brunetka z plesu odchádzala. Zdržala sa len zhruba 90 minút a nesplnila údajne niekoľko podmienok, ktoré mala v zmluve. „Bol som z nej vynervovaný, nedodržiavala program, na ktorom sme boli dohodnutí,“ citoval Lugnera server Bild.de.

Kofi Annan a jeho manželka Nane prichádzajú do... Foto: SITA/AP, Ronald Zak
Kofi Annan a jeho manželka Nane Kofi Annan a jeho manželka Nane prichádzajú do viedenskej opery.

V predvečer Opernballu, teda v stredu, keď do Viedne priletela, zrušila Američanka večeru so svojím hostiteľom, ktorý platil kráľovský honorár. Server Welt.de tvrdí, že sa celebrita so svojou matkou Kris Jenner vybrala radsšej do vyhlásenej reštaurácie. „Chcela tam nakrúcať svoju televíznu šou a to určite bez Lugnera,“ komentoval zdroj.

Na druhý deň bolo ďalším veľkým sklamaním, keď Kardashian na tlačovke vyhlásila, že tancovať s 81-ročným podnikateľom určite nebude. Namiesto toho ju mala na parkete nahradiť mama Kris. Podľa Vienna.at Lugner štábu pár minút pred polnocou vo štvrtok večer povedal, že je rád, že už je Kardashian konečne preč. V televíznom interview sa však bruneta vyjadrila, že sa cíti poctená, pozvaním na takúto udalosť. „Som skutočne nadšená,“ tvrdila pred kamerami v šatách od dizajnéra Ralpha Rucciho.

Podnikateľ a hostiteľ Richard Lugner ukazuje... Foto: SITA/AP, Ronald Zak
Kim Kardashian Podnikateľ a hostiteľ Richard Lugner ukazuje Kim Kardashianovej miesto na tlačovej konferencii.

Na podujatí, ktoré pravidelne priláka do viedenskej opery zhruba 5000 hostí, sa tento rok zúčastnil aj bývalý generálny tajomník OSN Kofi Annan so svojou manželkou a nechýbal ani rakúsky prezident Heinz Fischer. Cena lístka sa začína pri sume 250 eur, no za lóžu je nutné zaplatiť omnoho viac. Samotný Lugner, ktorý si kupuje na podujatí prestížnu lóžu, za ňu údajne každý rok zaplatí zhruba 20-tisíc eur.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #sklamanie #Richard Lugner #Opernball #maniere

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...