Súboj krások: Ďurianovú zradili doplnky, najsexi dámou bola Jágrova ex!

Minulý týždeň sa u českých susedov v Prahe konalo otvorenie novej pobočky kliniky krásy. Nechýbali na ňom ani slovenské známe tváre. Ako obstáli v konkurencii českých kolegýň?

10.03.2014 11:47
debata
Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová. Foto: Yes Visage
Marianna Ďurianová Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová.

Moderátorka Marianna Ďurianová a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová patria medzi príťažlivé dámy. Na pražskej akcii volila každá z nich trochu iný štýl úpravy a garderóby. Ďurianová stavila na elegantné čipkované puzdro s trojštvrťovými rukávmi, ktoré doplnila vyčesaným drdolom na vrchu hlavy. Šaty, ani príliš dlhé, ani príliš krátke, jej pristali. Odtieň modrej sa dopĺňal s plavým odtieňom vlasov. Trošku zamrzeli čierne doplnky. Topánky boli neutrálne, experimentovania s tvarom, ale najmä farebnosťou by však pri obuvi nezaškodilo. Čierna pôsobila tvrdo. Podobná výčitka smeruje aj ku kabelke.

Bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Foto: Yes Visage
Veronika Husárová Bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová.

V prípade Veroniky Husárovej sa dá hovoriť o stávke na „čiernu“ istotu. Kombinácia elastického topu a legín však veľa priestoru na experimentovanie nedáva. Pomerne obyčajnú kombináciu zachraňovala bundička s asymetrickým zapínaním. Čižmy s aranžovanou prackou siahajúce tesne pod kolená vyzerali zaujímavo, no zaoblená špička im dodávala masívny dojem. Možno až príliš masívny.

Modelka Simona Krainová sa netají tým, že si ku... Foto: Yes Visage
Simona Krainová Modelka Simona Krainová sa netají tým, že si ku kráse vypomáha drobnými vylepšeniami a zákrokmi.

Česká modelka Simona Krainová sa netají svojou láskou k značkovým kúskom a nechýbali na nej ani minulý týždeň na slávnostnej akcii otvorenia kliniky krásy. Práve u nej vidieť, ako sa dajú zvoliť štýlové a pritom neopozerané čižmy. Jej model z dielne Givenchy s aranžovanou dvojitou sárou pôsobí síce masívne, ale dojem vyvažuje jemná špička aj tenké remienky. Elastické šaty vo farbe holubičej sivej zaujímavo dotvárali všité metalické prvky na pleciach.

Zľava: Simona Krainová, Marianna Ďurianová,... Foto: Yes Visage
Simona Krainová, Marianna Ďurianová, Alice Bendová a Iva Kubelková Zľava: Simona Krainová, Marianna Ďurianová, Alice Bendová a Iva Kubelková na otvorení pobočky kliniky krásy Yes Visage v Prahe.

Najsexi dámou eventu bola nepochybne ďalšia moderátorka Iva Kubelková. Bývalá partnerka hokejistu Jaromíra Jágra si obliekla elastické čierne džínsy so saténovým lampasom, ktoré doplnili nadýchanou a jemnou béžovou blúzkou s grafickým vzorom. Biele sandálky s kovovou polobručou okolo členku vyzerali luxusne a podčiarkovali dojem sexi dámy, ktorá však nepotrebuje prvoplánovo odhaľovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Krainová #Marianna Ďurianová #Veronika Husárová #Iva Kubelková

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...