Sexi Pauhofová opäť bodovala. Ukázala nohy v mini za tisíce eur!

Ďalší sexi kúsok z dielne luxusnej módnej značky, tentoraz aj s dokonalými nohami, predviedla v susednom Česku herečka Táňa Pauhofová.

12.03.2014 11:52
Táňa Pauhofová (vpravo) a Jitka Schneiderová Foto:
Herečka Táňa Pauhofová (vpravo) s českou kolegyňou Jitkou Schneiderovou. Táňa sa predviedla v sexi minišatách z dielne Dior.
debata

Ryšavka, ktorá patrí medzi najkrajšie dámy slovenského šoubiznisu, sa objavila cez víkend na vyhlásení cien Czech Grand Design a ako cteného hosťa ju usadili do prvého radu. Aj vďaka tomu mali fotografi pekný výhľad na jej figúru a odhalené nôžky.

Strieborná kreácia s farebnými detailmi a čiernou grafickou linkou z dielne značky Dior len tak tak zakryla to najnutnejšie. V prípade Pauhofovej však platilo, že herečka dokáže balansovať na hranici vkusu – a s pomocou kúskov z Paríža jej to ide ešte ľahšie.

Herečka Táňa Pauhofová v sexi minišatách z... Foto: ISIFA
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová v sexi minišatách z dielne Dior.

Zaujímavosťou je, že model z jarnej kolekcie Dior nepatrí medzi najlacnejšie kúsky na trhu. Cena jednotlivých kreácií sa začína pri sume 2500 eur, ale napríklad šaty, ktoré mala členka SND na vyhlásení cien Český lev, mohli stáť až 10-tisíc eur.

Vďaka divadelným honorárom si ich však nezadovážila – všetky kúsky dostáva ryšavka zapožičané na spoločenské udalosti a potom ich musí vrátiť do pražského butiku. V tom sa však nelíši ani od mnohých hollywoodskych hviezd. Aj napriek závratným honorárom za filmy fungujú podobným spôsobom.

Herečka Táňa Pauhofová v šatách z kolekcie Dior. Foto: Profimedia.sk
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová v šatách z kolekcie Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dior #Táňa Pauhofová #odhalené nohy #Czech Grand Design

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...