Premiéra filmu o Bezákovi: Prišli aj jeho rodičia, Záblackej tlieskali

Od štvrtka môžu diváci v kinách vidieť film Arcibiskup Bezák Zbohom... režisérky Oľgy Záblackej.

14.03.2014 00:00
Oľga Záblacká Foto:
Režisérke dokumentu Arcibiskup Bezák Zbohom... Oľge Záblackej prišli zagratulovať aj rodičia Róberta Bezáka.
debata (7)

Dokument približuje osobnosť Mons. Róberta Bezáka, kňaza, ktorý svoj život daroval Bohu a cirkvi, a mapuje jeho životný príbeh. Odhaľuje súkromné aj verejné momenty jeho života. Poskytuje pohľad na Róberta Bezáka očami verejnosti, ale aj jeho najbližších.

Režisérka dokumentu Arcibiskup Bezák Zbohom......
Spevák Robo Opatovský.
+6Režisérke dokumentu Arcibiskup Bezák Zbohom......

Slávnostná premiéra filmu, na ktorej sa zúčastnili tvorcovia Oľga Záblacká i dramaturg Martin Ciel, sa konala už v stredu 12. marca. Na premietaní nechýbali mnohé známe tváre.

Prišli aj herečka Zita Furková, manželia Traubnerovci, herec a režisér Juraj Nvota, herec Matej Landl, speváčka Andrea Zimányiová či spevák Robo Opatovský. Váženými hosťami premiéry boli rodičia Mons. Bezáka i brat Jozef a sestra Gabriela, ktorá zúčastneným pred začiatkom prečítala jeho odkaz. Prišli aj Bezákovi priatelia akademický sochár Otmar Oliva, kňaz Anton Srholec a ďalší, ktorí sa objavili aj vo filme. Po premietaní sa hostia poďakovali Oľge Záblackej dlhým potleskom.

Na premietaní v jednom z bratislavských multiplexov nemohli chýbať ani členovia skupiny Mukatado, ktorá naspievala pieseň k filmu s názvom Stromy.

Filmovú novinku, ktorá sa od štvrtka premieta v kinách, už videla aj redaktorka kultúry Katarína Šamajová. Čo o nej napísala, čítajte tu.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodičia #známe tváre #Róbert Bezák #Oľga Záblacká

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...