Svarinská na snehu ako šedá myš. Ale v Prahe - pozrite, aká sexica!

Do slovenských kín vstupuje novinka od režiséra Karla Janáka. Má už za sebou českú aj slovenskú premiéru.

20.03.2014 11:29 , aktualizované: 11:47
debata
Herečka Kristína Svarinská na stredajšej... Foto: Profimedia.sk
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská na stredajšej premiére filmu 10 Pravidel jak sbalit holku.

Hoci ide prevažne o českú produkciu, film s názvom 10 Pravidel jak zbalit holku odpremiérovali prvýkrát počas uplynulého víkendu v zimnom stredisku Jasná. Nechýbali pri tom, samozrejme, hlavní hrdinovia.

České trio ústredných hrdinov v zložení Matouš Ruml, Jan Dolanský a Jakub Prachař dopĺňa pôvabná Slovenka Kristína Svarinská. Ona jediná sa však počas uplynulého víkendu nepostavila na žiadne lyže či snowboard. Hoci pod nohami mala sneh, do zimného strediska si vyrazila v teniskách.

Zľava: Jakub Prachař, Matouš Ruml, Kristína...
Herečka Kristína Svarinská uprednostila pred...
+9Súčasťou premiérového dňa v Jasnej bolo aj...

Bývalej hrdinke seriálov Panelák či Keby bolo keby však dlho zima nebola. Zo svahu sa rýchlo presunula do vyhrievaného horského baru a neskôr aj na párty, ktorá nasledovala po oficiálnom predstavení romantickej komédie.

Herečka Kristína Svarinská uprednostila pred... Foto: Continental Film
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská uprednostila pred lyžami radšej tenisky. Na snehu to však asi príjemné nebolo.

Ale kým na Slovensku sa herečka vystrojila veľmi ležérnym spôsobom a na svahu pripomínala skôr šedú myš, stredajšia premiéra filmu v Prahe ju ukázala v celkom inom, omnoho štýlovejšom svetle. Svarinská sa na pražskej premiére filmu predviedla v minišatách s lodičkovým výstrihom a so stále populárnejšou potlačou listov. Čierne doplnky a odhalené nohy spravili zo slovenskej herečky skutočnú krásku premiéry.

Vyzerá to, akoby niektoré slovenské herečky potrebovali susednú metropolu, aby v sebe „prebudili“ príťažlivé a štýlové bohyne. Aj Táňa Pauhofová u našich českých susedov pravidelne boduje v rebričkoch najlepšie oblečených žien.

Herečka Kristína Svarinská so svojimi českými... Foto: Continental Film
Kristína Svarinská, v strede Matouš Ruml, vpravo Jan Dolanský Herečka Kristína Svarinská so svojimi českými kolegami z filmu 10 Pravidel Jak sbalit holku - v strede Matouš Ruml, vpravo Jan Dolanský.
debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kristína Svarinská #jasná #Andrej Bičan #Karel Janák

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...