Ako zo žurnálu! Brzobohatý z X Factoru s krásnou milenkou majú štýl

Spoločenské podujatia v susednom Česku nie sú vždy zárukou štýlovo oblečených celebrít (konieckoncov, ani na Slovensku to nie je vždy veľká sláva), ale pár výnimiek sa nájde.

26.03.2014 15:04
debata
Prominentný pár Taťána Kuchařová a Ondřej... Foto: Profimedia.sk
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý Prominentný pár Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý.

Na koncerte Tima Burtona a Dannyho Elfmana, ktorý prilákal do pražského Obecného domu, množstvo známych tvárí českého šoubiznisu, medzi svetlé výnimky bez debaty patril Ondřej Brzobohatý a jeho partnerka Taťána Kuchařová.

Fešný porotca speváckej súťaže X Factor vzal svoju polovičku na koncertné podujatie a ani jeden z dvojice neponechal nič na náhodu. Bývalá Miss World v čiernom nohavicovom overale, ktorý doplnila kožušinovým bolerkom, vyzerala veľmi sexi a zároveň štýlovo. Brzobohatý zvolil kombináciu modrého saka a vesty s bielou košeľou a svetlými džínsami. Hnedé „oxfordky“ na nohách boli vhodným doplnkom.

Partneri, ktorí ešte minulý rok v lete zahmlievali pred novinármi svoj románik, sa stali jedným z najsledovanejších párov českého šoubiznisu. V ich prípade je skutočne pozitívom, že sa je aj na čo pozerať. Kiežby si viac českých a slovenských prominentných párov vzalo od nich príklad.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Taťána Kuchařová #Ondřej Brzobohatý #štýl

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....