Veľkolepá premiéra Noe v New Yorku: Ktorej z hviezd to viac pristalo?

Veľkofilm Noe mal v stredu svoju slovenskú premiéru, len o pár hodín neskôr, v podvečer newyorského času sa konalo aj slávnostné premietanie s hviezdami.

27.03.2014 11:48
debata
Herečka Emma Watson prišla na newyorskú... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emma Watson Herečka Emma Watson prišla na newyorskú premiéru filmu Noe v čiernej róbe Oscar de la Renta.

Vo Veľkom jablku sa stretli všetci hlavní predstavitelia spoločne s režisérom Darrenom Aronofskym. Pozornosť opäť pútali predovšetkým dve dámy – herečky Jennifer Connelly a Emma Watson.

Britská hviezda ságy potterovských filmov tentoraz zvolila veľkolepú večernú róbu. Hoci bez zbytočných zdobných detailov. Čierny taft na masívnej sukni od Oscara de la Rentu však tentoraz trochu škodil mladistvému pôvabu herečky. Kreácia nie celkom sedela na postave a opticky ju zmenšovala.

Herečka Emma Watson prišla na newyorskú...
Herečka Jennifer Connelly.
+9Herec Douglas Booth pózuje fotografom na...

Watsonovej kolegyňa prejavila vernosť jednému zo svojich dizajnérskych priateľov – Nicholasovi Ghesquiéreovi. Kým pôsobil v značke Balenciaga, bola jeho vernou klientkou, teraz sa na premiére objavila v kreácii z novej kolekcie značky Louis Vuitton, pre ktorú návrhár momentálne pracuje.

Herec Paul Bettany (vľavo) s manželkou Jennifer... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Paul Bettany (vľavo) s manželkou Jennifer Connelly Herec Paul Bettany (vľavo) s manželkou Jennifer Connellyovou, ktorá vtipkuje s kolegom Russellom Crowem.

Newyorskú premiéru si nenechali ujsť ani mnohé známe tváre – medzi nimi nechýbal napríklad herec Ian Somerhalder či napríklad raper 50 Cent. Od štvrtka sa Noe premieta aj v slovenských kinách. Diváci ho môžu vidieť v originálnom znení v 2D formáte, ale tiež s dabingom a v 3D formáte.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #New York #Emma Watson #Jennifer Connelly #Noe

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...