To sú nôžky! Pozrite si najsexi krivky hviezd na cenách Kids Choice

V sobotu sa v americkom Los Angeles uskutočnil 27. ročník odovzdávania cien Nickelodeon Kids' Choice Awards, na ktorom triumfovali aj Jennifer Lawrence či chlapčenská skupina One Direction.

31.03.2014 07:00
debata
Herečka Lea Michele v šatách z dielne Elieho... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Lea Michele Herečka Lea Michele v šatách z dielne Elieho Saaba takmer zažila aj "marilynovský" moment.

Keďže väčšina z víťazov sa však na ceremoniáli nezúčastnila, pozornosť pútali najmä prítomné dámy. Väčšina z nich v sexi výzbroji – kratučkých šatách či sukniach. Azda najviac zaujala herečka Lea Michele – hrdinka seriálového hitu Glee. V lososových šatách Elie Saab odhalila nádherné nohy. A takmer aj čosi viac. V jednej chvíli sa totiž vietor postaral o „marilynovský“ moment a Lea krátku sukňu zachraňovala rukami.

Lea Michele v lososových šatách Elie Saab.
Jayma Mays známa najmä zo seriálu Glee.
+3Speváčka a herečka Victoria Justice prišla v...

Dokonalé nohy predviedla aj speváčka a herečka Victoria Justice v kreácii Atelier Versace. Herečka Bella Thorne volila nohavicový minioveral a speváčka Ariana Grande zase oražovožltý model minišiat.

V úvode spomenutú Lawrenceovú, ktorá sa venovala pracovným povinnostiam na dokončovaní tretieho filmu Hry o život, si diváci televízie Nickelodeon zvolili za najobľúbenejšiu herečku a tiež najobľúbenejšiu bitkárku. V kategórii filmov navyše zvíťazila snímka Hry o život: Skúška ohňom (2013), v ktorej sa Lawrence predstavila v hlavnej úlohe.

Speváčka a herečka Victoria Justice prišla v... Foto: SITA/AP, John Shearer
Victoria Justice Speváčka a herečka Victoria Justice prišla v modeli Atelier Versace.

One Direction sa stali najobľúbenejšou hudobnou skupinou a uspieť im podarilo aj v kategórii piesní so skladbou Story of My Life. Za najobľúbenejšieho speváka vyhlásili Justina Timberlakea, zatiaľ čo medzi speváčkami triumfovala Selena Gomez. V mužských filmových kategóriách uspeli Adam Sandler a Robert Downey Jr., ktorí sa stali najobľúbenejším hercom, respektíve bitkárom. V kategórii Najobľúbenejšia animovaná snímka zvíťazilo Ľadové kráľovstvo. Moderátorom podujatia bol Mark Wahlberg.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lea Michele #ocenení #Kids Choice Awards #Victoria Justice

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...