Monako žilo slávnym bálom. Princezná prekvapila, prišla v teniskách!

Už päťdesiaty ročník vychýreného monackého bálu - známeho ako Bál ruží sa konal počas uplynulého víkendu. Príslušníci kniežacej rodiny pochopiteľne pútali pozornosť.

31.03.2014 16:47
debata (1)
Monacká princezná Caroline sa na slávny monacký... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Monacká princezná Caroline Monacká princezná Caroline sa na slávny monacký bál vybrala v teniskách. Samozrejme, z couture kolekcie. Ale dôvodom bolo aj zranenie jej nohy. Vpravo je jej dcéra Charlotte Casirgahi, ktorá len nedávno porodila.

Mnohí novinári s napätím očakávali príchod mladej krásavice Charlotte Casiraghiovej – dcéry princeznej Caroline. Tá totiž koncom minulého roka priviedla na svet svoje prvé dieťa a do poslednej chvíle nebolo jasné, či na benefičný ples príde. Prišla a vyzerala skvelo. Metalická strieborná kreácia z dielne Chanel Couture síce mala voľný strih, ale nie pochýb, že profesionálna jazdkyňa na koni má už postavičku ako lusk.

Monacké knieža Albert prichádza so svojou...
Monacký knieža Albert a jeho manželka -...
+8Pierre Casiraghi, syn monackej princeznej...

So synom Raphaelom trávil čas pravdepodobne partner Gad Elmaleh, alebo pestúnka, či prípadne obaja. Komik Elmaleh totiž na podujatí chýbal.

Pozornosť si však vyslúžila aj spomenutá princezná Caroline. Najstaršia dcéra zosnulej kňažnej Grace sa nedávno zranila a na podujatí si vypomáhala paličkou. Možno aj preto však ocenila najnovší výdobytok sveta luxusnej módy – tenisky haute couture. Ako inak, od značky Chanel, ktorej dvorný dizajnér Karl Lagerfeld dlhoročne oblieka princeznú a nechýbal ani na tomto Bále ruží.

Súrodenci Charlotte a Pierre Casiraghi (vľavo a... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Súrodenci Charlotte a Pierre Casiraghi (vľavo a v strede) v spoločnosti Pierrovej priateľky Beatrice Borromeo. Súrodenci Charlotte a Pierre Casiraghi (vľavo a v strede) v spoločnosti Pierrovej priateľky Beatrice Borromeo.

Medzi hosťami sa objavila aj speváčka Shirley Bassey či spevák Mika. Očarujúca bola aj priateľka Pierra Casiraghiho – bohatá dedička a potomok aristokratického rodu Beatrice Borromeo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Charlotte Casiraghi #princezná Caroline #Monako #Chanel

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...