Noe zavítal aj do Paríža: Crowe v dobrej nálade, krásna Connelly štýlovo

Mnoho krajín už pár dní premieta filmovú novinku Noe, ale do Paríža ju hlavní hrdinovia prišli predstaviť až v utorok podvečer. Tentoraz si vystačili v skromnom počte dva kusy.

03.04.2014 00:00
debata
Herečka Jennifer Connelly a jej kolega Russell... Foto: Image.net - Pascal Le Segretain/Getty Images for Paramount Pictures International
Jennifer Connelly a jej kolega Russell Crowe Herečka Jennifer Connelly a jej kolega Russell Crowe predstavili film Noe v Paríži.

Herečka Jennifer Connelly a herec Russell Crowe, ktorí v biblickom príbehu stvárňujú manželov, priniesli do Paríža novinku Darrena Aronofskeho, no predovšetkým radosť pre stovky fanúšikov. Obaja sa totiž veľmi ochotne fotografovali, rozdávali autogramy a poskytovali krátke vyjadrenia pre médiá. Crowe, ktorý má povesť nie veľmi príjemného respondenta v televíznych rozhovoroch, sa tentoraz usmieval od ucha k uchu a tváril veľmi spokojne.

Americká herečka Jennifer Connelly v kreácii... Foto: Image.net - Pascal Le Segretain/Getty Images for Paramount Pictures International
Jennifer Connelly Americká herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis Vuitton na parížskej premiére filmu Noe.

Americká herečka Jennifer Connelly zaujala aj svojou módnou výstrojou – nikoho neprekvapilo, že si obliekla kreáciu z najnovšej kolekcie Louis Vuitton. Okrem toho, že ide o francúzsku značku, jej hlavným tvorcom sa stal Connellyovej dobrý priateľ – dizajnér Nicolas Ghesquiére.

Herečka zaujala aj dva dni predtým na premiére filmu v Londýne. Tam sa totiž objavila vo veľkolepej a originálnej kreácii módneho domu Alexander McQueen.

Herecká dvojica Russell Crowe a Jennifer... Foto: Image.net - Pascal Le Segretain/Getty Images for Paramount Pictures International
Jennifer Connelly Herecká dvojica Russell Crowe a Jennifer Connelly ochotne rozdávali autogramy na premiére filmu Noe v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Paríž #Jennifer Connelly #Noe #Russell Crowe

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...