Módna pohroma z TýTý: Voldánová uväznila prsia v 'tržnicovej' róbe

Vyhlásenie českých televíznych cien TýTý počas uplynulého víkendu vylákalo pred objektívy množstvo známych tvárí. Niektoré však namiesto oslnenia skôr nepríjemne šokovali.

08.04.2014 02:37
debata
Česká moderátorka Jolana Voldánová na vyhlásení... Foto: Profimedia.sk
Jolana Voldánová Česká moderátorka Jolana Voldánová na vyhlásení cien TýTý.

To je, bohužiaľ, aj prípad televíznej moderátorky Jolany Voldánovej. Garderóba, ktorú si vybrala na sobotňajší slávnostný večer, sa totiž nedá označiť inak ako pohroma.

Čierne šaty vypasované na tele s tylovými prestrihmi v akejsi nedokončenej špirále odhaľovali poprsie a vizáž serióznej tváre televíznej publicistiky znižovali o pár úrovní nižšie. K tomu ešte vysoký rozparok a lacné štrasové lemy ohraničujúce priehľadné partie šiat a výsledok skutočne pripomínal módnu pohromu.

A skysnutou čerešničkou, ktorá všetko korunovala, bol fakt, že šaty boli asi o číslo menšie než by si Voldánová a jej bujné poprsie zaslúžili.

Voldánová však nebola jedinou dámou, ktorá sa počas sobotňajšieho prenosu, neblysla vycibreným módnym štýlom. Nie práve najvydarenejšie kreácie, a dokonca hneď dve, počas večera ukázala aj speváčka Lucie Bílá. Naopak, vkusne a elegantne pôsobila herečka a speváčka Monika Absolonová, ktorá patrí medzi české celebrity zvládajúce podobné podujatia s potrebnou noblesou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jolana Voldánová #TýTý #módna pohroma #nepodarené šaty

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...