Trikrát iná, stále nádherná! Vojvodkyňa Catherine ohuruje Nový Zéland

Britský kráľovský pár pokračuje vo svojej návšteve Nového Zélandu a nežnejšia polovička neustále potvrdzuje, že je očarujúca dáma. V každej situácii.

11.04.2014 11:49
debata (6)
Britská vojvodkyňa Catherine na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Hagen Hopkins
Britská vojvodkyňa Catherine Britská vojvodkyňa Catherine na slávnostnej večeri žiarila v jednoduchých šatách s výraznou striebornou aplikáciou od Jenny Packhamovej.

Vojvodkyňa Catherine sa za uplynulé dva dni ukázala na trojici oficiálnych podujatí, pričom zakaždým vyzerala veľmi elegantne a žensky. Vo štvrtok spoločne s manželom najprv absolvovala prehliadku leteckých veteránov a kým sa princ William snažil nasúkať do kokpitu starodávneho okrídleného tátoša, jeho manželka pózovala v decentnom modrom kostýme režisérovi Petrovi Jacksonovi.

Britská vojvodkyňa Catherine navštívila...
Britská vojvodkyňa Catherine a jej manžel -...
+3Britská vojvodkyňa Catherine na jachte počas...

Už o pár hodín neskôr bola očarujúcou dámou v čiernom. Koktejlové šaty od Jenny Packhamovej, ktoré zdobila výšivka strieborného listu na pleci, dodávali vojvodkyni veľmi noblesný vzhľad a zdôrazňovali jej sošnú a štíhlu siluetu.

A do tretice dokázala Catherine zaujať aj na priateľskej súťaži v jachtingu, keď sa navliekla do ležérneho pruhovaného trička, nohavíc a na hlavu si nasadila šiltovku. Za kormidlom pôsobila ako skutočná profesionálka, hoci po jej boku verne stáli dvaja inštruktori.

Britská vojvodkyňa Catherine na jachte počas... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Britská vojvodkyňa Catherine Britská vojvodkyňa Catherine na jachte počas priateľskej súťaže v jachtingu v prístave v Aucklande.

Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Nový Zéland #vojvodkyňa Catherine #Auckland #štátna návšteva

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....