Nádhera, kam pozriete: Čínske hviezdy ukázali krásne róby a vkus!

Keď sa rozdávajú filmové ceny medzi predstaviteľmi ázijskej kinematografie, sú takmer vždy zárukou prehliadky vkusných, štýlových a luxusne vyparádených hviezd. Výnimkou neboli ani filmové ceny v Hong Kongu.

14.04.2014 00:00
debata
Ocenení v kategóriách Najlepší herec a... Foto: Reuters, BOBBY YIP
Nick Cheung (vpravo) a Zhang Ziyi. Ocenení v kategóriách Najlepší herec a Najlepšia herečka - Nick Cheung (vpravo) a Zhang Ziyi.

Už 33. ročník udeľovania cien pre najlepších hercov a herečky poctilo svojou prítomnosťou množstvo slávnych tvárí ázijského filmu. Mená, z ktorých v Európe zväčša diváci poznajú len skutočne pár, patria v Číne a okolitých krajinách medzi superhviezdne.

Čínska herečka Zhang Ziyi získala cenu pre...
Herečka Carina Lau s manželom Tonym Leungom.
+13Čínsky herec Max Zhang a jeho manželka -...

Svoj hviezdny status potvrdila aj čínska herečka Zhang Ziyi, keď sa tešila z ceny pre najlepšiu herečku za výkon vo filme The Grandmaster. V kreácii Armani Privé vyzerala veľmi vkusne a decentne. Až trošku konzervatívne.

Neprehliadnuteľná však bola jej kolegyňa Carina Lau, ktorá zaexperimentovala s kreáciou z čipkovaných a bohato vyšívaných nohavíc, ktoré dopĺňal top a vlečka z najjemnejšieho hodvábu.

Herečka Carina Lau prekvapila v netradičnej... Foto: SITA/AP, Vincent Yu
Carina Lau Herečka Carina Lau prekvapila v netradičnej luxusnej kreácii s nohavicami.

Očarujúca bola aj hongkongská hviezda Angelababy, ktorej večerná toaleta bola najpompéznejšou kreáciou večera. Skoro to vyzeralo, že herečka sa chystá priamo k oltáru – práve svadobný model totiž jej honosná kreácia pripomínala.

Titul jednej z najkrajších žien večera by si mohla uzurpovať herečka, ale predovšetkým modelka Du Juan. Táto kráska, ktorá sa objavila v magazínoch ako Vogue, Elle, či Harper's Bazaar, bola synonymom elegancie a pôvabu vo veľmi vkusnej róbe, ktorej horný diel pokrývali stovky prišívaných krištáľov.

Modelka a herečka Du Juan na vyhlásení 33.... Foto: SITA/AP, Vincent Yu
Du Juan Modelka a herečka Du Juan na vyhlásení 33. ročníka filmových cien v Hong Kongu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #červený koberec #Zhang ziyi #filmové ceny #róby #Hong Kong #Du Juan

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...