Móda z cien MTV: Rihanna sa zase odhalila, očarila Venuša Minaj

Móda hviezd na nedeľňajšom vyhlásení cien MTV Movie Awards opäť priniesli niekoľko výnimočných vizuálnych momentov. Neprehliadnuteľná bola Rihanna, ale aj Nicki Minaj.

14.04.2014 15:15
debata
Rihanna v kreácii Ulyana Sergenko Couture. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rihanna Rihanna v kreácii Ulyana Sergenko Couture.

Prvá spomenutá dáma zostala verná svojmu frivolnému imidžu, keď si na červený koberec obliekla kreáciu z dielne ruskej dizajnérky Ulyany Sergenko. Biele saténové body doplnené ľahučkým hodvábnym plášťom skôr ako večernú toaletu pripomínalo negližé na erotický večer s priateľom. V prípade barbadoskej rodáčky však ide o akúsi štandardnú výstroj. Diváci a fotografi mohli obdivovať jej nohy a bol to príjemný pohľad.

Jessica Alba v kreácii Kenzo.
Herečka Shailene Woodley pózuje s cenou pre...
+15Herečka Lupita Nyong'o dorazila v šatách Chanel.

Nicki Minaj sa narozdiel od Rihanny celkom zahalila, ale jej figúra bola výraznejšia viac než kedykoľvek predtým. Elastické šaty Alexander McQueen spravili raperke skvelú službu a vyzdvihli jej venušianske tvary. Bez debaty by si zaslúžila titul najzmyselnejšej dámy. A príjemným prekvapením je, že bola elegantná a nie vulgárna.

Raperka a herečka Nicki Minaj. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Raperka a herečka Nicki Minaj. Raperka a herečka Nicki Minaj.

Na hranici vulgárnosti balansovala speváčka Rita Ora s hlbokým výstriho na čiernych šatách od Barbary CasaSoly. Našťastie model unosila a jej prezentácia bola priam štandarná. Príjemnejšie sa pozeralo na Jessicu Albu, s ktorou Ora vyhlasovala jednu z cien. Podprsenkový top a nadýchaná kalichová sukňa od Kenzo jej mimoriadne svedčali a dodávali mladistvý a šmrncovný vzhľad. Málokto by tipoval, že táto dáma je už dvojnásobnou mamou.

Jessica Alba (vľavo) a Rita Ora spoločne... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Jessica Alba (vľavo) a Rita Ora Jessica Alba (vľavo) a Rita Ora spoločne prezentovali jednu z cien večera.

Popri väčšine dám sa už tradične vynímala o pár stupienkov vyššie – či už v rámci elegancie, alebo originality – kenská hviezda Lupita Nyong'o. Hviezda filmu 12 rokov otrokom si obliekla pestrý model Chanel a pôsobila veľmi etnicky. Francúzska kreácia prekvapivo budila priam folklórny dojem africkej estetiky a hviezde skutočne svedčala.

Trochu nudne pôsobila tehotná herečka Mila Kunis, ktorá si na galavečer obliekla čierne šaty z dielne dizajnéra Thakoona. Jednoduchý model v strihu do A mal však jasnú funkciu, zahaľoval rastúce bruško.

Herečka Lupita Nyong'o dorazila v šatách... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Lupita Nyong'o Herečka Lupita Nyong'o dorazila v šatách Chanel.

Na červenom koberci sa objavila aj herečka Shailene Woodley v šatách Balmain či modelka Chrissy Teigen v kreácii Ulyany Sergenko a jej couture kolekcie. Viac hviezd si môžete pozrieť v galérii.

Herečka Lupita Nyong'o dorazila v šatách Chanel.
Rihanna vystúpila v rámci programu.
+33Speváčka Linda Perry (vľavo) a jej manželka -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #Rihanna #móda #Lupita Nyong´o #MTV Movie Awards

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...