Móda Miss: Šebestová a Mutňanská súperili výstrihmi, natrela im to Husárová

Prehliadkou odvážnych výstrihov, dlhých nôh a udržiavaného pôvabu bola párty po sobotňajšom vyhlásení Miss Slovensko 2014. Ako zvládli módnu výzvu prítomné dámy?

16.04.2014 00:00
debata (1)
Riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová v... Foto: FORZA
Magdaléna Šebestová Riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová v šatách od Lukáša Kimličku.

Hoci by nás niekto mohol obviniť, že prvoplánovo upozorňujeme na hĺbku dekoltov, v tomto prípade to ani inak nešlo. Prítomné dámy sa totiž predbiehali v tom, ktorá bude zvodnejšia, odvážnejšia, prsnatejšia. Tesný súboj zvádzala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová a moderátorka s misskovskou minulosťou Jana Mutňanská. Ani v jednom prípade to však nedopadlo na jednotku.

Riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová v...
Bývalá účastníčka súťaže krásy, modelka a...
+15Niekdajšia moderátorka, ktorá sa dnes k...

Šebestovej biely model od Lukáša Kimličku s asymetrickým lemom minišat a aranžovanými elastickými rukávmi vyzeral dobre. Ak by si ho obliekla taká Karolína Kurková alebo Gwyneth Paltrow (kostnatejšie a plochejšie dámy), asi by sme povedali, že vyzerajú úžasne. Šebestová má skvelú figúru, ale na podobný typ šiat príliš veľké prsia. Bandážový efekt elastického materiálu a hlboký výstrih si paradoxne žiadajú plochú hruď, aby nepôsobili extrémne. Voľba sandálok Gucci a náušníc, o ktoré sa postarala autorka korunky Linda Hudecová, bola v poriadku.

Moderátorka Fashion TV Jana Mutňanská. Foto: FORZA
Jana Mutňanská Moderátorka Fashion TV Jana Mutňanská.

Čo sa týka už spomenutej Mutňanskej, v podstate platí veľmi podobné. Moderátorkin problém spočíval aj v tom, že kým sa kontrolovala pri pózovaní, šaty ešte ako tak držali, na párty po prenose to však už vyzeralo, že svoje prsia doslova „vyklopí“. Časť jej mužskej spoločnosti to určite počas večera ocenila, ale ambícia zaujať inak ako len hĺbkou dekoltu sa v tomto prípade stáva ťažko splniteľnou.

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v... Foto: FORZA
Karolína Chomisteková Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v šatách od Veroniky Lokajíčkovej.

Prekvapivo odvážna bola aj kreácia od Veroniky Lokajíčkovej, ktorú si na slávnostný večer vybrala Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková. Čipka aranžovaná atypicky na akoby plavkový štýl so saténovou sukňou s vysokým rozparkom boli aj vďaka odtieňu modrej, ale najmä množstvu odhalenej pokožky magnetom pre oči. Chomisteková však do tohto stylingu „sexi amazonky“ typovo nesedela, jej doterajšia prezentácia bola umiernenejšia a rafinovanejšia a pri nej by mala zostať.

Bývalá víťazka súťaže krásy Veronika Husárová... Foto: FORZA
Veronika Husárová Bývalá víťazka súťaže krásy Veronika Husárová prišla celá v bielom.

Biely outfit bývalej kráľovnej krásy Veroniky Husárovej pôsobil medzi ostatnými kolegyňami výnimočne už len preto, že niesol v sebe maskulínne prvky v podobe nohavíc a saka a nesnažil sa „hrať na prvú“. Efekt vrstvenia topu so zavinovaním a viazačkou so sakom zvládla, skvelé boli topánky, ktoré dodávali prvok zvodnosti a potešil aj jednoduchý účes.

Bývalá účastníčka Miss Slovensko a dnes... Foto: FORZA
Simona Slobodníková Bývalá účastníčka Miss Slovensko a dnes podnikateľka Simona Slobodníková v šatách Gucci.

Aj bývalá vicemiss a modelka, dnes podnikateľka Simona Slobodníková razila teóriu, že viac je viac. V prípade pestrej kreácie Gucci s volánmi lemujúcimi oblasť bokov od ramien až po spodný lem sukne to bola stávka na jednotku. Tyrkysové šperky dodávali modelu jarnú a sviežu náladu, zvážil by som však čiernu farbu na zvyšku doplnkov. Možno by to chcelo iný odtieň, telový, metalický, alebo pokojne aj modelový z milánskej prehliadky, kde mala modelka topánky v intenzívnej ružovej.

Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová. Foto: FORZA
Kristína Krajčírová Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová.

Odtieň cukrovej vaty a imidž bábiky volila v sobotňajší večer ďalšia ex-miss Kristína Krajčírová. Jednoduché šaty s dlhými rukávmi odhalili nohy, na konci ktorých sa vynímali pestré sandáliky. Túžba byť sexi je dámam zo súťaží krásy daná, konieckoncov niet pochýb, že aj médiá prispievajú k tomu, že dnešné celebrity sa snažia zaujať v prvom rade svojimi fyzickými prednosťami. U Krajčírovej to však vyšlo s mierou a príjemne na pohľad.

Ďalšie dámy, ktoré sa na akcii objavili si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko 2013 #Magdaléna Šebestová #Veronika Husárová #Simona Slobodníková

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...