Vtipná Catherine o Williamovi: Daj si na plešinu ovčiu vlnu!

Britský princ William sa s manželkou Kate počas tretieho dňa návštevy Austrálie zúčastnil na poľnohospodárskej výstave v Sydney. Chovatelia oviec ukázali vojvodcovskému páru, ako sa strihá vlna.

18.04.2014 16:46 , aktualizované: 20:15
vojvodkyňa Catherine Foto: ,
Návšteva veľkonočného veľtrhu v Sydney sa nezaobišla bez strihania oviec. A vojvodkyňa Catherine si jedno zo zvierat aj pohladila.
debata

Práve pri strihaní vlny nastala údajne aj veľmi vtipná situácia, keď páru ukázali vlnu v odtieni podobnom tomu, aký majú vlasy kráľovského potomka. „Možno by si to mal nosiť ako parochňu. Potreboval by si ju,“ zažartovala sa vraj Kate na adresu svojho manžela, ktorému sa rozrastá plešina.

Médiá poznamenali, že to možno bolo na revanš za nedávnu Williamovu poznámku na margo Catherininých žltých šiat, v ktorých sa objavila počas prvého dň štátnej návštevy v Austrálii. Vtedy jej Willim povedal, že v nich „vyzerá ako banán“.

Princ William a jeho manželka Kate počas...
Vojvodkyňa Catherine v rozhovore s mladými...
+3Britská vojvodkyňa Catherine počas návštevy...

William a Kate navštívili tradičnú Kráľovskú veľkonočnú výstavu bez svojho syna Georga, ktorý zostal doma s pestúnkou. Prezreli si niekoľko stánkov a pozdravili prizerajúcich. Popoludní potom potešili svojou návštevou choré deti v hospici Bear's cottage a zvyšok dňa strávili na slnečnej austrálskej pláži.

Vojvodkyňa mala na sebe šaty austrálskej značky Zimmermann (zaujímavosťou je, že jej tvárou je v reklamách slovenská topmodelka Michaela Kocianová), ktoré veľkonočne naladeným pozorovateľom pripomínali farbou vaječnú škrupinku.

Princ William je so svojou rodinou na trojtýždňovej návšteve Austrálie a Nového Zélandu. V pláne majú okrem iného ešte prehliadku zoologickej záhrady v Sydney či výlet k známej červenej Ayersovej skale v austrálskom buši.

debata chyba
Viac na túto tému: #trh #vojvodkyňa Catherine #sydney #ovce #Veľká noc #William a Kate

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...