Oscarová hviezda Lupita Nyong'o je najkrajšia na svete podľa People!

Herečka Lupita Nyong'o si získala priazeň kritikov aj srdcia mnohých fanúšikov. A od stredy sa môže pýšiť aj titulom najkrajšej ženy sveta.

23.04.2014 15:05
debata (3)
Herečka Lupita Nyong'o na obálke... Foto: SITA/AP, Uncredited
People Lupita Nyong'o Herečka Lupita Nyong'o na obálke špeciálneho vydania magazínu People venovaného 50 najkrajších ľudí planéty.

Rodáčku z Mexika, ktorá vyrastala v Keni a momentálne žije na striedačku v Londýne a Mexiku, poctil týmto titulom americký spoločenský magazín People vo svojom výročnom zozname 50 najkrajších hviezd sveta.

Tridsaťjedenročná Nyong'o, ktorá získala za stvárnenie otrokyne vo filme 12 rokov otrokom Oscara, sa ocitla na čele a podľa vlastných slov tomu najprv celkom neverila. „Bolo to vzrušujúce a považujem to za obrovský, skutočne obrovský kompliment,“ komentovala pre People herečka.

Herečka Lupita Nyong´o na obálke špeciálneho...
Herečka Lupita Nyong'o dorazila v šatách Chanel.
+12Kenská herečka Lupita Nyong'o v róbe Prada,...

Ako prezradila, keď bola menšia, jej ideál krásy boli dlhé rovné vlasy a svetlá pokožka. „Ale mama mi vždy hovorila, že som krásna. Konečne jej aspoň trošku verím,“ doplnila hviezda, ktorá sa počas uplynulých mesiacov stala aj múzou mnohých dizajnérskych do­mov.

Jej čokoládová bezchybná pleť, žiarivé zuby a sošné držanie tela totiž vyzerá v kombinácii s luxusnými odevnými kreáciami takmer vždy na jednotku s hviezdičkou. Nyong'o presvedčila o svojej kráse aj zástupcov kozmetického priemyslu. Nedávno totiž podpísala exkluzívnu zmluvu s francúzskou značkou Lancôme.

V tohtoročnom rebríčku 50 najkrajších hviezd sa ocitla tiež napríklad Julia Roberts, Jennifer Lawrence či herečka Julianna Marguiles. Ani jedna z nich sa však neocitla

Prvá desiatka zoznamu 50 najkrajších žien podľa People.com:

  1. Lupita Nyong'o
  2. Keri Russell
  3. Jenna Dewan-Tatum
  4. Mindy Kaling
  5. Pink
  6. Amber Heard
  7. Gabrielle Union
  8. Molly Sims
  9. Stacy Keibler
  10. Kerry Washington

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #People #zoznam #Lupita Nyong´o #najkrajšia

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...