Keira Knightley: Samá smrť a zlé konce, chcela som trošku pozitív

Novinku Begin Again na filmovom festivale Tribeca uviedla v sobotu večer herečka Keira Knightley. Britský talent už dávnejšie prezradil, prečo prijal rolu v tejto snímke z prostredia hudobného biznisu.

29.04.2014 08:00
debata
Herečka Keira Knightley a jej filmový kolega -... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Keira Knightley a jej filmový kolega - spevák Adam Levine. Herečka Keira Knightley a jej filmový kolega - spevák Adam Levine.

„Po Anne Karenine som si uvedomila, že za posledných päť rokov som v každom filme buď zomrela, alebo sa moja postava ocitla v situáciách, ktoré boli jedna horšia ako druhá,“ uviedla herečka pre magazín DuJour.

„Takže som túžila po viac pozitívnych vibráciách. Nič s tým nekorešpondovalo lepšie ako newyorská rozprávka o mladej žene, ktorá sa konečne odhodlá dosiahnuť život, o akom vždy snívala,“ doplnila Knightley pre časopis.

Herečka Keira Knightley a jej filmový kolega -...
Modelka Behati Prinsloo na premiére filmu Begin...
+3Herečka Keira Knightley v kreácii Chanel Couture.

Na spomenutej premiére nechýbal ani Knightleyovej filmový kolega Adam Levine – spevák Marron 5, pre ktorého bol projekt filmovým debutom. Prišla tiež jeho pôvabná priateľka Behato Prinsloo. Pozornosť však pútala práve spomenutá Keira. Na podujatie si totiž obliekla luxusné šaty z kolekcie Chanel Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Levine #Keira Knightley #Begin Again #pozitívna úloha

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...