Móda z BMD: Heringhovú neprehliadol nik, Franeková očarila biznis-šikom

Minulotýždňové podujatie Bratislavské módne dni 2014 prilákalo známe tváre do hľadiska, ale aj na mólo. Ako sa dámy vyparádili?

28.04.2014 16:15
debata
Modelka a bývalá playmate Andrea Heringhová. Foto: Daniel Kaplavka/STAR PRODUCTION
Andrea Heringhová Modelka a bývalá playmate Andrea Heringhová.

Neprehliadnuteľná bola opäť bývalá playmate Andrea Heringhová – tentoraz v kreácii, ktorá balansovala na hranici extravagancie a pripomínala pódiový kostým. Kvetinovým motívom potlačené legínsy a v identickom vzore pridaný top s falošnou sukienkou doplnila telovými doplnkami. Azda najexkluzívnejším kúskom bola kabelka Chanel, ku ktorej si vzala topánky posypané zlatými flitrami od Christiana Loubotina. Nepochybne stáli dosť peňazí, ale práve pri nich mohla voliť obozretnejšie – obstála by menšia kabelka a pri lodičkách by sa tiež dalo experimentovať zaujímavejšie.

Modelka a bývalá playmate Andrea Heringhová.
Podnikateľka a príležitostná speváčka Patrícia...
+7Moderátorka Diana Hágerová.

Povesť štýlovej dámy si upevnila bývalá misska Simona Slobodníková. Spojenie ležérneho bavlneného topu s portrétom speváčky Kylie Minogue, nadýchanej čiernej sukne na spôsob baletnej tutu sukničky a džínsovej bundy (tá predsa len mohla byť kratšia) pôsobilo veľmi mladistvo, ale zároveň elegantne a žensky. Opäť kabelka Chanel a jednoduché, no luxusné čierne lodičky celkový dojem ženy, ktorá má cit pre kombinovanie, ešte podporil.

Modelka a podnikateľka Simona Slobodníková. Foto: Daniel Kaplavka/STAR PRODUCTION
Simona Slobodníková Modelka a podnikateľka Simona Slobodníková.

Ženskosť aj akási zrelá gracióznosť sa spojili v pomerne jednoducho vyskladanej garderóbe ďalšej bývalej kráľovnej krásy Barbory Franekovej. Čierny overal s trojuholníkovým výstrihom odhaľoval dekolt v správnej miere, pastelovo žlté predĺžené sako akcentovalo vysokú figúru, ale aj bronzový tón pleti. Čierne lodičky a striktná listovka v XL rozmere dodávali mixu zaujímavý a vizuálne príťažlivý detail akého biznis-šiku.

Bývalá Miss Slovensko, dnes vydavateľka módneho... Foto: Daniel Kaplavka/STAR PRODUCTION
Barbora Franeková (vľavo) a moderátorka Soňa Skoncová. Bývalá Miss Slovensko, dnes vydavateľka módneho magazínu Barbora Franeková (vľavo) a moderátorka Soňa Skoncová.

Z celkom iného súdka bolo potom oblečenie modelky a moderátorky Soni Skoncovej. Tá si nerobila starosti s podpätkami a poňala svoj párty „dress-code“ veľmi ležérne. Skoncová skombinovala balónovú sukňu s potlačeným topom a neónovými teniskami Converse. Drobná kabelka z kolekcie Givenchy s motívom srnčeka Bambiho ešte umocňovala hravosť celej módnej snahy. Na zváženie je v tomto prípade účes. Možno viac než vlasy a'la diva mohla voliť jednoduchý cop či drdol, alebo ležérnejšie akoby neupravené vlny. Na jej obranu však treba dodať, že na párty šla rovno z prehliadky a s prehliadkovou úpravou vlasov aj líčenia.

Moderátorka Diana Hágerová. Foto: Daniel Kaplavka/STAR PRODUCTION
Diana Hágerová Moderátorka Diana Hágerová.

V prípade moderátorky Diany Hágerovej išlo o stávku na istotu v podobe čierno-červenej kombinácie. Nohavicový overal bol v poriadku a výrazná bižutéria na krku v zlato-červenej kombinácii nerušila. Už menej pochopiteľné je otrocké ladenie ďalších doplnkov v červenom tóne. Topánky s otvorenou špičkou a zaujímavým detailom sieťky cez priehlavok by sme ponechali, kabelku s kovovými cvokmi (v tomto konkrétnom prípade) radšej vymenili.

Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrea Heringhová #Soňa Skoncová #Simona Slobodníková #Bratislavské módne dni 2014 #Diana Hágerová

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....