Obama hostil celebrity, pozval aj ruské krásky: Takto očarila Irina!

Desiatky známych osobností zo sveta filmu, hudby, športu, ale aj printovej či televíznej žurnalistiky, ba dokonca modelingu sa zišli na slávnostnej večeri vo Washingtone. Hostiteľom nebol nik iný ako prezident Barrack Obama.

04.05.2014 09:47
debata (15)
Pôvodom ruská modelka Irina Shayk zažiarila v... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Irina Shayk Pôvodom ruská modelka Irina Shayk zažiarila v kreácii Atelier Versace.

Výročná slávnosť Asociácie korešpondentov Bieleho domu sa aj tento rok konala tradične v priestoroch hotela Washington Hilton. A o zábavu mal postarané nielen americký prezidentský pár, ale aj prítomné médiá. Zoznam prominentných hostí bol totiž skutočne nabitý a prvý raz na slávnosť zamierili aj menej známe tváre či celebrity, pri ktorých si mnohí možno kládli otázku, prečo vlastne.

Herečka Lupita Nyong'o v róbe od Oscara de la...
Kimberly Williams-Paisley a jej manžel Brad...
+33Herečka Diane Lane žiarila na večeri Asociácie...

V prípade hereckého osadenstva seriálu Škandál a Viceprezidentka to bolo viac menej jasné – Obamovci sú fanúšikmi oboch televíznych projektov, pričom aj fakt, že sa obe odohrávajú vo vysokej politike, vraj zohral úlohu pri pozývaní.

Na červenom koberci však nechýbali ani hrdinovia Modernej rodinky na čele s krásnou Sofiou Vergarou, alebo hviezda televízneho projektu Dobrá manželka – herečka Julianna Marguiles.

Modelka Anne V alebo tiež Anna Vyalitsina... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Anne V alebo tiež Anna Vyalitsina Modelka Anne V alebo tiež Anna Vyalitsina ohúrila v bielom.

Prekvapením, ale pravdepodobne tak trochu aj strategickým ťahom, bola účasť dvoch očarujúcich modeliek – oboch rodáčok z Ruska. Anna Vyalitsina známa pod pseudonymom Anne V a spolu s ňou aj Irina Shayk dostali pozvanie od Bieleho domu a, samozrejme, neodmietla ani jedna. Vzhľadom na ochladnuté vzťahy USA s Ruskom kvôli ukrajinskému konfliktu mnohí tvrdili, že toto pozvanie bolo kalkulom. Isté však je, že obe krásky s ruskou krvou žiarili.

Kým Anne V zvolila bielu róbu Kaufmanfranco, v ktorej vynikli jej dokonalé krivky a pozadie, jej kolegyňa si obliekla čierny trblietavý nohavicový overal Atelier Versace. K jej dobru treba pripomenúť, že pôvodný výstrih si nechala zmenšiť a vyzerala tak veľmi sexi, ale zároveň distingvovane.

Herečka a speváčka Jessica Simpson so svojím... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Jessica Simpson a Eric Johnson Herečka a speváčka Jessica Simpson so svojím partnerom Ericom Johnsonom.

Medzi pozvanými osobnosťami sa objavila tento rok aj Oscarom ocenená Lupita Nyong'o (v kreácii od Oscara de la Rentu), či herečky Jessica Simpson, Kristen Bell alebo Anna Kendrick. Prišla aj lyžiarka Lindsey Vonn, alebo hráč amerického futbalu Tim Tebow. Ďalšie známe tváre nájdete v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Barack Obama #Biely dom #celebrity #Anne V #slávnostná večera

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...