Nohavičky a prsia vo výhľade! Ukázala ich Zoe Kravitz či Kate Upton

Hoci slávnostné gala na počesť otvorenia výstavy v newyorskom Metropolitnom múzeu bolo predovšetkým večerom veľkolepých večerných rób, elegancie a distingvovaných siluet, našli sa aj dámy, ktorým to nie celkom vyšlo.

06.05.2014 11:43
debata
Zoe Kravitz a jej spodná bielizeň na červenom... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Zoe Kravitz Zoe Kravitz a jej spodná bielizeň na červenom koberci MET Gala.

Napríklad speváčka Rita Ora celkom prestrelila, keď sa vo veľkolepej róbe od Donny Karan nepôvabne presúvala po červenom koberci. Stačilo moment a objektívy z celého sveta mali vo výhľade jej nohavičky. Niekto tvrdí, že to spravila zámerne, iní to označujú za nehodu, ktorá nestojí za zmienku. Objavili sa však už aj dohady, že za podobný prešľap nabudúce nedostane pozvánku.

Speváčka Rita Ora a jej nohavičky pod šatami... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
FASHION-Speváčka Rita Ora a jej nohavičky pod šatami Donny Karan. Speváčka Rita Ora a jej nohavičky pod šatami Donny Karan.

Ak by to však platilo v prípade Ory, podobne na tom asi bude aj Zoe Kravitz – dcéra známeho hudobníka Lennyho Kravitza. V šatách s vysokým rozparkom pózovala na červenom koberci tak, že množstvo hostí aj fotografov mohlo obzrieť jej spodnú bielizeň – krikľavé nohavičky.

Modelka Chrissy Teigen odhalila z poprsia... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Chrissy Teigen Modelka Chrissy Teigen odhalila z poprsia priveľa. Hoci len zboku.

Pri Kravitzovej sa však výpočet nekončí. Modelka a hviezda plavkových kampaní Chrissy Teigen je na ukazovanie svojich kriviek zvyknutá. Na MET Gala však v kovovosivej róbe trošku nevkusne odhaľovala bočné línie poprsia. Manželovi Johnovi Legendovi sa síce podobná garderóba určite pozdávala, ale módni kritici asi nejasali.

Bujný dekolt modelky Kate Upton bol... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Kate Upton Bujný dekolt modelky Kate Upton bol neprehliadnuteľný. A vyzeral lacno.

Poriadnu kritiku si vyslúžila aj ďalšia obdarená dáma. Modelka a herečka Kate Upton. Tá si na podujatie obliekla šaty z dielne Dolce & Gabbana, ale namiesto sošnej a elegantnej podoby sa ponášala skôr na tanečnicu z westernového šantánu. Bujný dekolt síce asi priklincoval zrak väčšiny prítomných, ale na módneho Oscara to zďaleka nebolo – skôr Zlatú malinu.

Slávny pár Jay-Z a Beyonce bol stredobodom...
Herečka Zoe Saldana v spoločnosti dizajnéra...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Upton #Chrissy Teigen #Rita Ora #Zoe Kravitz

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...