Kidman štartuje MFF Cannes! S nenávideným filmom a nehybnou tvárou

Hoci veľkolepý otvárací ceremoniál nás ešte len čaká, 67. ročník filmového festivalu v Cannes už má prvé hviezdy pred objektívmi. Odštartovala ho Nicole Kidman.

14.05.2014 14:02
debata
Herečka Nicole Kidman a jej kolega Tim Roth... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Nicole Kidman a jej kolega Tim Roth Herečka Nicole Kidman a jej kolega Tim Roth spoločne odštartovali filmový festival v Cannes uvedením snímky Grace.

Austrálska herečka priviezla na festival nesúťažnú snímku Grace of Monaco, ktorá celé podujatie otvorí. Kidman novinku spoločne s filmovým kolegom Timom Rothom, herečkou Paz Vega a režisérom Olivierom Dahanom predstavila na tlačovej konferencii a tiež na foto-termíne. Vôbec prvom, ktorý sa tento rok uskutočnil na slávnom nábreží v letovisku.

Herečka Nicole Kidman a jej kolega Tim Roth...
Herečka Nicole Kidman s kolegom Timom Rothom.
+12Herečka Nicole Kidman v šatách Altuzarra pózuje...

Snímka Grace pritom nie je vítaná s nadšením a sprevádza ju mnoho kontroverzií. Verejne sa od nej dištancovala celá kniežacia rodina z Monaka a tvrdí, že fakty uvádzané na plátne sú plné lží a fabulácií. „Kráľovská rodina žiada, aby ju nespájali s filmom, ktorý nereflektuje skutočnosť. Je nám ľúto, že históriu pozmenili z čisto komerčných dôvodov,“ napísala monacká kráľovská rodina v liste médiám.

Herečka Nicole Kidman stihla v Cannes už... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman stihla v Cannes už niekoľko rozhovorov.

Aj samotný režisér Olivier Dahan sa pre finálnu podobu filmu údajne nepohodol s produkčnou spoločnosťou Weinstein Company a do kín sa má dostať verzia, ktorej zostrih mal na starosti práve Harvey Weinstein a nezodpovedá tak celkom režisérskej vízii.

Štyridsaťpäťročná držiteľka Oscara Nicole Kidman, ktorá v snímke stvárnila slávnu monackú kňažnú a bývalú hollywoodsku hviezdu Grace Kellyovú, však pútala pozornosť aj inak než len kontroverzným filmom. Mnohé médiá neprehliadli jej úpravu a zdá sa, že čerstvú dávku botoxu v tvári. Blondínka síce v minulosti tvrdila, že kozmetickým úpravám neholduje, ale jej nepohnuté čelo a nafúknuté líčka majú s reálnou tvárou spoločné málo.

Červený koberec na schodoch do kina, v ktorom... Foto: Reuters, YVES HERMAN
FILMFESTIVAL-CANNES/ Červený koberec na schodoch do kina, v ktorom sa budú konať veľkolepé premiéry.

Na Koktail.pravda.sk vám ešte dnes večer prinesieme aj reportáž z otváracieho ceremoniálu. Buďte s nami pri tom!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #botox #Grace of Monaco #Cannes 2014

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...