Dievčensky šarmantná Kirsten Dunst oslnila londýnskych fanúšikov

Hollywoodska kráska Kirsten Dunst potešila Londýn, z fanúšikov strach nemala.

15.05.2014 09:20
Kirsten Dunst Foto: ,
Kirsten Dunst na britskej premiére filmu The Two Faces of January pozdravila fanúšikov.
debata

Kirsten Dunst priniesla trocha hollywoodskeho lesku do Londýna, keď spolu s hereckými kolegami zavítala na premiéru filmu The Two Faces of January. Blondínka je jednou z mála hollywoodskych krások, ktorá si zachováva dievčenský šarm i prirodzenosť aj s pribúdajúcim ve­kom.

Kirsten Dunst na britskej premiére filmu The...
Oscar Isaac, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen a...
+3Daisy Bevanna na britskej premiére filmu The...

Herečka má iba 32 rokov, no väčšiu časť svojho života prežila pred filmovými kamerami. Kariéru totiž odštartovala ako celkom malé bábätko v televíznych reklamách, ako 12-ročná si zahrala po boku slávnych kolegov Brada Pitta a Toma Cruisea v snímke Interview s upírom.

V Londýne nesklamala svojich fanúšikov, ochotne medzi nich prišla, rozdávala podpisy a nebránila sa ani spoločnému fotografovaniu. V jednoduchých čiernych šatách s minimom šperkov a výrazným červeným rúžom vyzerala veľmi sviežo a dievčensky. Spoločnosť jej robila ženská herecká kolegyňa Daisy Bevan a mužskí kolegovia Viggo Mortensen a Oscar Isaac.

Oscar Isaac, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen a... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Oscar Isaac, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen a Daisy Bevan Oscar Isaac, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen a Daisy Bevan na britskej premiére filmu The Two Faces of January.

O svojom sexi kolegovi Viggovi Mortensenovi Kirsten počas premiéry povedala: „Viggo je úžasný muž, takže nebolo ťažké hrať, že medzi nami funguje nejaká chémia. A je skutočne vtipný, čo by väčšina ľudí neočakávala a aj vďaka tomu sme spoločne prežili skvelý čas.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Kirsten Dunst

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....