V Cannes oslnila 53-ročná Moore, dych vyrážala aj etiópska kráska

Druhý deň 67. ročníka filmového festivalu v Cannes priniesol očakávanú súťažnú novinku od britského režiséra Mikea Leigha, ktorý na festivale zvíťazil v roku 1996. Jeho film Mr. Turner si tentoraz prišli pozrieť krásky z rôznych kútov sveta.

15.05.2014 21:20
debata
Herečka Julianne Moore vo večerných šatách z... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Julianne Moore Herečka Julianne Moore vo večerných šatách z dielne Louis Vuitton.

Biografický príbeh slávneho maliara J.M.W. Turnera prilákal na červený koberec napríklad americkú herečku Julianne Moore. Očarujúca ryšavka má síce už 53 rokov, ale vyzerá neuveriteľne mladistvo a pôvabne. Na festivalovú premiéru si obliekla večerný model na mieru zhotovený v ateliéri Louis Vuitton a vyzbrojila sa úsmevom a luxusnou kabelkou či šperkmi.

Herečka Julianne Moore vo večerných šatách z...
Zľava: kameraman Dick Pope, herci Dorothy...
+18Herečka Blake Lively sa predvádza pred...

Hoci niet pochýb o tom, že Moore ako fanúšička filmu zamierila do kina, aby si pozrela snímku Mikea Leigha, na červený koberec ju ťahali aj povinnosti. Nie filmové, ale reklamné. Prišla totiž predovšetkým ako vyslanec kozmetickej značky, ktorá je jedným z hlavných sponzorov podujatia. Medzi jej tváre patria aj ďalšie hviezdy štvrtkového programu – Zoe Saldana, či Liya Kebede alebo Blake Lively.

Modelka a herečka Liya Kebede vyzerala na... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Liya Kebede Modelka a herečka Liya Kebede vyzerala na červenom koberci úchvatne.

Prvá menovaná si obliekla šaty od dizajnéra Jasona Wu a stavila skôr na striedmu prezentáciu, v prípade etiópskej rodáčky Kebede sa však dalo hovoriť o dokonalej vizáži aj odeve. V minišatách od Roberta Cavalliho predviedla nádherné nohy a jej vizáž bola skutočne úchvatná.

Podobné platilo aj o Američanke Blake Lively, ktorú na druhý festivalový večer obliekal ateliér Chanel. Šaty boli z aktuálnej kolekcie couture a mnohí hostia obdivovali tisíce ručne našívaných flitrov na jemnej čipke, ale predovšetkým herečkin ultraštíhly driek, ktorý ešte zdôrazňovala silueta a strih.

Herečka Blake Lively si obliekla na červený... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Blake Lively Herečka Blake Lively si obliekla na červený koberec kreáciu Chanel Couture.

Spomenutá Julianne Moore sa však určite objaví pred objektívmi aj ako herečka a hviezda súťažného filmu. V Cannes bude mať totiž premiéru v rámci hlavnej súťažnej sekcie nový film Davida Cronenberga – Maps to the stars, v ktorom Moore stvárnila hlavnú ženskú postavu. Okrem nej si vo filme zahrala aj Mia Wasikovska a Robert Pattinson. Aj ich príchod na Francúzskej riviére očakávajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #Julianne Moore #Cannes 2014 #Liya Kebede

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....