Do tankov! Na Cannes útočil Stallone, Arnie či Gibson. A brazílska sexbomba

Filmové krásky, ale aj ostrieľaní akční hrdinovia (už tak trochu vo výslužbe) vzali pod palce nedeľňajší program na filmovom festivale v Cannes.

18.05.2014 21:13
debata (1)
Herečka Hilary Swank pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Herečka Hilary Swank pózuje fotografom na premiére filmu The Homesman. Herečka Hilary Swank pózuje fotografom na premiére filmu The Homesman.

Hlavnými udalosťami dňa sa stali hneď dve podujatia – to prvé bolo spojené s premiérou novinky od herca a v tomto prípade režiséra Tommy Lee Jonesa – filmu The Homesman. Slávny herec obsadil do svojho filmu dvojnásobnú držiteľku Oscara Hilary Swankovú a tak mnohí kritici aj diváci s napätím očakávali, o čo pôjde.

Herečky Freida Pinto (vpravo) a Leila Bekhti.
Herečka Hilary Swank pózuje fotografom na...
+39Herečka Monica Bellucci.

Dočkali sa však aj fanúšikovia elegancie a „červenokobercovej“ krásy – Swank totiž dorazila v bielej večernej róbe Atelier Versace a vyzerala naozaj pôvabne a priam starohollywoodsky vznešene.

Popri americkej herečke však dokázali zabodovať aj krásky z iných kútov sveta – napríklad herečka Freida Pinto s indickými koreňmi volila veľkolepú róbu, ktorej motív akoby tak trochu vychádzal z bollywoodskej estetiky. Červenooranžová toaleta so zlatou výšivkou bola neprehliadnuteľná a kráska so snedou pleťou v nej vyzerala skvelo.

Herečky Freida Pinto (vpravo) a Leila Bekhti. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Herečky Freida Pinto (vpravo) a Leila Bekhti. Herečky Freida Pinto (vpravo) a Leila Bekhti.

Ani jedna z dám však, čo sa sexepílu týka, nemohla konkurovať brazílskej topmodelke Adriane Lime. Tá priklincovala všetky pohľad okamžite, ako vstúpila na červený koberec. Kreácia od Anthonyho Vacarella odhalila jej dokonalé telo, respektíve zakrývala len to najnutnejšie. Lima, ktorá nedávno ohlásila rozvod s manželom Markom Jaricom, bola supersexi a určite dostala nejedno pozvanie v ten večer.

Modelka Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Adriana Lima Modelka Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v šatách Alexandre Vauthier Couture.

Druhým „highlightom“ nedeľňajšieho programu bola návšteva akčnej úderky z filmu The Expendables 3. Sylvesterovi Stallonemu sa do filmu podarilo získať takmer všetky slávne hviezdy 80-tych a 90-tych rokov a všetci spoločne sa zjavili na lide v skutočnom tanku. Nechýbal Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, ale ani nové posily – Antonio Banderas, Mel Gibson a dokonca aj Harrison Ford. Všetci páni sa prišli spoločne pozrieť aj na spomenutý film The Homesman a spoločne pózovali fotografom ako na povel – konieckoncov pre reklamu všetko!

Herci Randy Couture, Kellan Lutz, Victor Ortiz,... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Randy Couture, Kellan Lutz, Victor Ortiz, Glen Powell a Antonio Banderas Herci Randy Couture, Kellan Lutz, Victor Ortiz, Glen Powell a Antonio Banderas pózujú na tanku, ktorý prišiel na lido v Cannes.

Nedeľňajší program patril aj ďalším prezentovaným filmom. V jednom z nich, novinke The Wonders, si zahrala 48-ročná Monica Bellucci. Talianska diva síce vek už neskryje, ale stále vyzerá veľmi zvodne a žensky. Na slávnostnom premietaní bola očarujúca v čiernej čipke od Dolce & Gabbana.

Herec Sylvester Stallone (v strede) a jeho... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Herec Sylvester Stallone (v strede) a jeho kolegovia z filmu The Expendables 3 mávajú fotografom v Cannes. Herec Sylvester Stallone (v strede) a jeho kolegovia z filmu The Expendables 3 mávajú fotografom v Cannes.

Stretnutie s fotografmi v nedeľu absolvovala aj herečka Jessica Chastain s kolegom Jamesom McAvoyom. Hoci dvojica už slávnostné filmové premietanie novinky Zmiznutie Eleanor Rigbyovej absolvolvala v sobotu večer, až v nedeľu sa dostali na program pre fotografov a médiá na tlačovej konferencii. V Cannes rozdával podpisy aj herec Robert Pattinson či Jennifer Lawrence, ktorá mimo hlavného programu propagovala ďalší diel ságy Hry o život. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #Monica Bellucci #Adriana Lima #Cannes 2014 #Hilary Swank #The Expendables 3 #tank

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...