Keď šaty krások lietajú vzduchom... alebo, aký bol ďalší deň v Cannes!

Keď pred pár rokmi rozmary počasia zmarili hosťom v Cannes dlhé pózovanie pred objektívmi, mohol za to dážď. Tentoraz priložil ruku k dielu vietor. Ale bolo to omnoho efektnejšie.

19.05.2014 22:08
debata (1)
Herečka Jessica Chastain musela v róbe Elie... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Jessica Chastain Herečka Jessica Chastain musela v róbe Elie Saab Couture vietor na francúzskom pobreží.

Na slávnostnej večernej premiére snímky Foxcatcher, v ktorej účinkujú známi herci ako Steve Carell, Mark Ruffalo či Chaning Tatum, sa objavilo množstvo očarujúcich dám. Nenašla sa však azda ani jedna, ktorá by nemusela bojovať so silným vetrom a jeho útokom na ľahučké šifónové sukne a hodvábne vlečky.

Herečka Jessica Chastain musela v róbe Elie...
Modelka a herečka Sarah Marshall.
+27Režisér Pablo Fendrik (druhý zľava) a herci -...

Očarujúca Jessica Chastain si vo fialovej róbe Elie Saab Couture musela strážiť svoje pôvabné nôžky. Napokon však počasie využila vo svoj prospech a na červenom koberci vyzerala akoby pózovala pre módny magazín.

Podobne dopadla aj Cheryl Cole – hosť kozmetickej značky L'Oreál, ktorá je jedným z hlavných sponzorov. Jej veľkolepá čierna toaleta poletovala vzduchom a Cole vyzerala ako na zábere z videoklipu.

Speváčka Cheryl Cole mala síce masívne šaty,... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Cheryl Cole Speváčka Cheryl Cole mala síce masívne šaty, ale ani jej model neodolal vetru.

Novinku FoxCatcher si prišli pozrieť aj členky medzinárodnej poroty – režisérka Sofia Coppola a herečka Carole Boquet. Obe dámy ochotne zapózovali fotografom a predviedli svoju elegantnú stránku.

Cannes ešte vo večerných hodinách čakala ďalšia očakávaná premiéra – prezentácia súťažného filmu Maps to the stars od Davida Cronenberga. Do svojej snímky obsadil herečku Julianne Moore, jej mladšiu kolegyňu Miu Wasikovsku a herca Roberta Pattinsona. Trio sa stretlo s novinármi už na poludnie počas fototermínu a tlačovej konferencii a následne sa objavilo pred objektívmi v neskorých večerných hodinách. Viac v galérii.

Zľava: John Cusack, Julianne Moore, režisér... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
France Cannes Maps to the Stars John Cusack, Julianne Moore, režisér David Cronenberg, Mia Wasikowska a Rob PattinsonCall Zľava: John Cusack, Julianne Moore, režisér David Cronenberg, Mia Wasikowska a Rob Pattinson uviedli v Cannes film Maps to the Stars.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #trapas #vietor #Cheryl Cole #Cannes 2014 #Jessica Chastian

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...