Krvavé bradavky, na tele len páska - nahá neznáma šokovala na festivale

Trio herečiek z filmu Maps to the stars v nádherných večerných róbach zatienila v utorok večer na pár minút neznáma návštevníčka francúzskeho festivalu. Strhla na seba pozornosť, ako inak, nahotou.

20.05.2014 12:11
debata
Neznáma dáma, takmer nahá, dorazila na... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Cannes - naháčka - provokácia Neznáma dáma, takmer nahá, dorazila na premietanie filmu Maps to the stars v pondelok večer v Cannes.

Po Julianne Moore, Mii Wasikovskej a Sarah Gadon – hviezdach nového filmu Davida Croneneberga, ktorý bojuje o hlavnú festivalovú cenu – Zlatú palmu, sa na červenom koberci objavila neznáma dáma. Okamžite si vydobyla pozornosť. Bola totiž takmer nahá.

Obnažené poprsie nezakrývalo nič, akurát krvavočervenou farbou natreté bradavky bili do očí. Oblasť drieku a rozkroku mala dáma obmotaný páskou s nápisom Fragile (Krehké). Spoznať totožnosť dámy neuľahčovala ani parochňa a výrazný rúž namaľovaný cez celú spodnú čelusť. Naháčke tiež chýbala jedna topánka a aj preto sa novinári domnievali, že išlo o nejaký druh protestu, či umelecký experiment.

Herečka Jessica Chastain musela v róbe Elie...
Modelka a herečka Sarah Marshall.
+27Režisér Pablo Fendrik (druhý zľava) a herci -...

Po pár minútach „slávy“ sa však už pozornosť vrátila k tým, ktorým patrí. Herečka Julianne Moore vyzerala očarujúco v kreácii Chanel Couture zdobenej pštrosím perím, ktoré vialo v prímorskom vetríku. Jej kanadská kolegyňa Sarah Gadon si obliekla róbu z dielne Armani Privé a Mia Wasikovska si vybrala na večernú premiéru model z dielne Louis Vuitton.

Pondelňajší program v Cannes patril viacerým snímkam. Na hlavnej večernej premiére, ešte za svetla, sa prezentovali hviezdy filmu Foxcatcher. Pozornosť však pútali najmä krásne dámy, ktoré museli bojovať s vetrom a strážiť si ľahučké šaty, aby neodhalili priveľa. Pozrite si to v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julianne Moore #provokácia #Maps to the stars #Cannes 2014 #naháčka #neznáma #David Cronenberg

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....