Nádherná! 47-ročná Marceau očarila v Cannes, s ňou aj české krásky

Utorňajší večer v Cannes sa niesol v znamení dvoch Sofií, horúceho favorita na víťazstvo aj českej krásy.

21.05.2014 08:52
debata (3)
Režiséri Jean-Pierre Dardenne (vpravo) a Luc... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Jean-Pierre Dardenne (vpravo) a Luc Dardenne (vľavo) s hercami - Marion Cotillardovou a Fabriziom Rongionem u Režiséri Jean-Pierre Dardenne (vpravo) a Luc Dardenne (vľavo) s hercami - Marion Cotillardovou a Fabriziom Rongionem uviedli v Cannes film Deux jours, une nuit" (Two Days, One Night).

Na premiéru kritikmi ospevovaného filmu Two days,one night od bratov Dardennovcov sa na Francúzsku riviéru zišli mnohé známe tváre. Samozrejme, v čele so samotnými tvorcami a herečkou Marion Cotillardovou, ktorá stvárnila titulnú rolu.

Modelka Eva Herzigová máva fotografom v Cannes.
Herečka Elsa Zylberstein.
+30Tanečník sa predvádza fotografom na premiére...

Francúzska diva, ktorá popoludní očarila v kreácii couture z ateliéru Maison Martin Margiela, tentoraz siahla po značke, s ktorou má dlhoročný kontrakt – obliekla si ďalší couture model od Diora. Nepôsobila ako väčšina žien, žiadne dlhé vlečky či pompézne róby sa nekonali – herečka si zvolila ľahké šaty s kaskádovým lemom zdobené panelovou výšivkou na chrbte.

Herečka Sophie Marceau bola stredobodom... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Sophie Marceau Herečka Sophie Marceau bola stredobodom pozornosti na filmovom festivale v Cannes.

Snímku, ktorú mnohí začali považovať za favorita na zisk Zlatej palmy, si však prišla pozrieť aj legendárna talianska hviezda – herečka Sophia Loren. Dámu, ktorá aj na prahu osemdesiatky vyzerá vynikajúco, sprevádzal syn Edoardo Ponti.

V Cannes sa však v utorok večer objavila ešte jedna Sofia – francúzska, tiež legenda a tiež krásna. Reč je o herečke Sophie Marceau, ktorá pred objektívy predstúpila až na večernej premiére filmu Lost River – režisérskeho debutu Ryana Goslinga. Hviezda si chvíle pozornosti očividne užívala. V tubovej vínovej kreácii z lesklého taftu pózovala s úsmevom a predvádzala jednu „piruetu“ za druhou. Pri pohľade na ňu je až ťažko veriť, že oslávila už 47. narodeniny a tento rok jej pribudne na krk 48.

Modelka Petra Němcová v róbe od Zuhaira Murada. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Petra Němcová Modelka Petra Němcová v róbe od Zuhaira Murada.

Červený koberec v Cannes však ozdobila počas ďalšieho slávnostného večera aj česká krása – konkrétne modelky Petra Němcová a Eva Herzigová strhli na seba pozornosť po príchode na červený koberec. Němcová si obliekla pompéznu róbu z dielne Zuhaira Murada, kým Herzigovú opäť kontrakt „donútil“ siahnuť po šatách Dolce & Gabbana. Obe však vyzerali úžasne. Veď posúďte sami v galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Herzigová #Marion Cotillard #Sophia Loren #Petra Němcová #Cannes 2014 #Sophie Marceau

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...