Nezaprie sa! 56-ročná Sharon Stone v mini zatienila aj topmodelky

Možno nevyzerala tak dobre ako mladučké hviezdy mól, ale už len kvôli svojej zašlej sláve a schopnosti predvádzať sa bola Sharon Stone jednou z najväčších hviezd stredajšieho programu v Cannes.

22.05.2014 08:10
debata (7)
Herečka Sharon Stone si pózovanie v Cannes... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Sharon Stone Herečka Sharon Stone si pózovanie v Cannes užívala. Aj v odvážnych minišatách od Emilio Pucci.

Päťdesiatšesťročná herečka, ktorú preslávila predovšetkým rola v erotickom trilleri Základný inštinkt dorazila na premietanie súťažného filmu The Search od Michela Hazanviciusa. Kým jeho hviezda Berenice Bejo bola synonymom elegancie a pôvabu, Američanka Sharon stavila na vulgárnejší a pomerne netradičný look. Obliekla si zdobené minišaty na tunikový spôsob 70-tych rokov z dielne Emilio Pucci.

Herečka Berenice Bejo vyrazila na premiéru...
Herečka Sharon Stone.
+32Zľava: Maxim Emelyanov, Berenice Bejo a Zukhra...

Hoci o jej vzhľade medzi toľkými pompéznymi róbami a elegantnými kreáciami sa dá polemizovať, jedno sa jej nedá uprieť – 56-ročná dáma má vo svojom veku ukážkovú figúru. A očividne si je toho dobre vedomá. Fotografom „otŕčala“ svoje nôžky takmer štvrťhodinu.

Modelka Rosie Huntington-Whiteley a jej vejúce... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Rosie Huntington-Whiteley Modelka Rosie Huntington-Whiteley a jej vejúce šaty Gucci.

Na červenom koberci v stredu večer nechýbali ani hviezdy súčasnej modelingovej scény. Azda najpôvabnejšia bola Britka Rosie Huntington-Whiteley v ľahučkých šatách, ktoré viali vo vetre, z dielne Gucci. Kráske však konkurovala aj krajanka Cara Delevingne v kreácii Chanel Couture, či očarujúca Maďarka Barbara Palvin a holandská sexbomba Lara Stone.

Maďarská modelka Barbara Palvin prišla na... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Modelka Barbara Palvin prišla na premiéru filmu The Search. Maďarská modelka Barbara Palvin prišla na premiéru filmu The Search.

Z hľadiska filmu samotného bola streda francúzskym dňom. Okrem snímky The Search od spomenutého Hazanaviciusa, ktorý má na konte oscarový film Artist, sa premietal aj film Andre Techina V mene mojej dcéry. Jeho hlavnou hviezdou je síce Catherine Deneuve, ale keďže si v ňom zahral aj francúzsky herec Guillaume Caner, na premiéru znovu dorazila aj herečka Marion Cotillard. Tá je totiž jeho životnou partnerkou.

Herečka Marion Cotillard v kreácii Dior Couture... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Marion Cotillard Herečka Marion Cotillard v kreácii Dior Couture prišla podporiť film In the name of my daughter.

Kráska, ktorá iba deň predtým predstavila sama súťažnú snímku bratov Dardennovcov, sa tentoraz objavila v plisovanej kreácii Dior a vyzerala naozaj pôvabne. Veď sami posúďte v galérii.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #modelky #Barbara Palvin #Marion Cotillard #Cannes 2014 #The Search

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...