Móda z Hlasu: Rolins v topánkach za 600 eur, Mirgová 'bez drieku'

Živé prenosy speváckej šou Hlas Česko Slovenska odštartujú už o necelý týždeň, finalisti jednotlivých tímov sú však už známi. Spoločne s koučami a pozvanými celebritami sa zabávali na párty na Zlatých pieskoch.

22.05.2014 12:20
debata
Speváčka a porotkyňa Marta Jandová. Foto: TV Markíza
Speváčka a porotkyňa Marta Jandová. Speváčka a porotkyňa Marta Jandová.

Žúr Hlasu Česko Slovenska si s výnimkou Leoša Mareša nenechala ujsť žiadna z tvárí súťaže. Najmä dvojica porotkýň, speváčky Marta Jandová a Dara Rolins pútali pozornosť médií, ale aj hostí.

Obe dámy zvládli módnu výzvu na žúr pri jazere na jednotku. Hoci topánky na podpätku ich na pár sekúnd potrápili (keď museli prejsť po kolísavom pontóne na malé pódium), inak si večer užívali s úsmevom a v ležérno-štýlovom duchu. „Sme ako jing a jang, čierna a biela, ale veľmi sa dopĺňame,“ uviedla pre Pravda.sk Jandová o spolupráci s Darou Rolins. A slová o jing a jang akoby platili aj pri výbere ich garderóby.

Párik Erika Judínyová a Štefan Skrucaný prišiel...
Spevák a porotca Josef Vojtek s partnerkou.
+15Speváčka a porotkyňa Marta Jandová.

Rockerka Jandová stavila na čiernu. Ležérne nohavice mierne nariasené v oblasti bokov doplnila úpletom s rebrovou štruktúrou a koženou bundičkou s efektnou asymetrickou fazónou. Luxusné topánky z dielne Christiana Louboutina jej pridali pár centimetrov, ale pôvabná porotkyňa ich pri najbližšej príležitosti zhodila z nôh a tancovala bosá. Práve obuv mohla voliť trošku odvážnejšie.

Speváčka Dara Rolins nesklamala a zvolila... Foto: TV Markíza
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins nesklamala a zvolila zaujímavú módnu kombináciu.

Na druhej strane presne na výber originálnej obuvi je expertka jej kolegyňa Dara Rolins. A nesklamala ani v utorok večer. Takmer 600-eurové topánočky z dielne Prada vyzerali skvelo. Dara ich doplnila béžovými ľanovými nohavicami s asymetrickým zapínaním, ktoré efektne gradovalo v asymetrii na tope zapnutom cez obyčajné bavlnené tričko. Mix ležérnosti s dôrazom na trendovosť bol naplnený na jednotku.

Speváčka Dominika Mirgová a jej vynovený imidž. Foto: TV Markíza
Dominika Mirgová Speváčka Dominika Mirgová a jej vynovený imidž.

Speváčku Dominiku Mirgovú už niekoľko týždňov vídať s novým imidžom a tiež v kúskoch od značky WTF?. Model dlhej sukne s kvetinovou potlačou a ľahkého kabátikového topu s dlhými rukávmi s identickým vzorom vyvolával svieži letný dojem. Je na zváženie, či podobná kreácia nie je vhodnejšia pre vyššiu dámu. Určite je však škoda rozhodnutia horný diel zavinúť a zapásať do sukne. Opticky to (z)likvidovalo dri­ek.

Spevák a muzikálový herec Matej Koreň s... Foto: TV Markíza
Matej Koreň a Natália Puklušová. Spevák a muzikálový herec Matej Koreň s priateľkou - herečkou Natáliou Puklušovou.

Čo sa týka dlhých letných šiat, podobne sa vyzbrojila aj herečka Natália Puklušová z Búrlivého vína. Jej biely ľanový model s kvetinovou potlačou, na empírový spôsob uviazaný pod prsiami zdôraznil dekolt príťažlivým spôsobom. Kombinácia hutnej a masívnej pleteniny v pletenom bolerku a ľahkých šiat, ktoré mohli byť o dva-tri centimetre dlhšie, vytvárala zaujímavý, no možno až priťažký kontrast dvoch materiálov. Pletenina je v poriadku, no nabúduce radšej jemnejšia a odľahčená.

Ďalšie známe dámy (ale aj pánov) a ich garderóbu si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Jandová #párty #Dominika Mirgová #Hlas Česko Slovenska #Dara Rolins

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...