Angelina šokovala dekoltom a'la Pamela: Odkiaľ vzala také veľké prsia?

Keď herečka Angelina Jolie podstúpila obojstrannú mastektómiu a nechala si pre riziko rakoviny odstrániť prsníky, objavili sa dohady, či tak nespravila len z estetického hľadiska.

29.05.2014 11:58
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie prekvapila bujným poprsím.
debata

Nevedno, či je na tejto klebete aspoň trošku pravdy, jedno je však isté. Hollywoodska hviezda skutočne prekvapila svojím bujným dekoltom na stredajšej premiére filmu Vládkyňa zla. V čiernej róbe bez ramienok z dielne značky Versace predviedla herečka bujný dekolt – možno až príliš bujný vzhľadom na jej tenučké ruky a subtílnu figúru.

Angelina Jolie a Brad Pitt na premiére Vládkyne...
Herečka Angelina Jolie a jej prsia a´la Pamela...
+9Brad Pitt na premiére Vládkyne zla v kine  El...

Nie je žiadne tajomstvo, že po mastektómii si nechala Jolie prsia vymodelovať nanovo u odborníkov na plastickú chirurgiu. A ako sa tak zdá, zapáčili sa jej rozmery na spôsob Pamely Anderson. Presne tak totiž pôsobili umelé prsia v čiernej róbe. Masívne, špicaté a akési priveľké. Keďže doposiaľ Jolie obsah svojho hrudníka skôr zakrývala, podobné odhalenie bolo skutočným prekvapením.

Herečka Angelina Jolie v róbe Versace na... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie v róbe Versace na premiére filmu Vládkyňa zla v Los Angeles.

Premiéra Vládkyne zla však priniesla aj ďalšie bizarné momenty. Konkrétne herečkin životný partner Brad Pitt dostal „cez ústa“. Facku mu uštedril ukrajinský „reportér“ Vilalii Sediuk. Ten nemá medzi hviezdami dobrú povesť. Je to totiž práve on, kto v Cannes vliezol pod sukňu herečke Americe Ferrere a už predtým objímal hercov Leonarda DiCapria a Bradleyho Coopera. Adele ho stretla na pódiu pri odovzdávaní Grammy a Will Smith od neho v Moskve dostal bozk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #premiéra #Angelina Jolie #plastika #silikóny #Vládkyňa zla

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...