Súboj megadekoltov pred radnicou! Love aj Lepore vystavili prednosti

Sobotňajšia akcia Life Ball 2014 vo Viedni prilákala mnoho celebrít, ale aj postavičiek šoubiznisu, ktoré svoju kariéru založili na odhaľovaní a provokovaní. Odvážnych dekoltov sa dalo vidieť hneď niekoľko.

02.06.2014 00:00
debata
Speváčka Courtney Love na móle v kreácii od... Foto: Reuters, LEONHARD FOEGER
Courtney Love Speváčka Courtney Love na móle v kreácii od Vivienne Westwoodovej.

Medzi pozvanými dámami tohtoročného „plesu“, ktorý sa už viac ako dve desaťročia koná v rakúskej metropole a zbiera finančné prostriedky na boj proti AIDS, nechýbala ani Courtney Love. Diváci ju mohli vidieť na móle v kreácii od Vivienne Westwoodovej.

Večerné šaty s všitým korzetom sa zaslúžili o to, že prednosti niekdajšej manželky Kurta Cobaina priam vyskočili zo šiat. Natrieskaný dekolt bol neprehliadnuteľný – podobne ako spoločenská únava speváčky, ktorá promenádu na móle zvládla len s veľkým šťastím a pomocou manžela britskej dizajnérky.

Modelka Yasmine Petty na Life Ball 2014 vo Viedni. Foto: Pravda.sk, Zdeno Gáfrik
Life Ball 2014 Yasmine Petty Modelka Yasmine Petty na Life Ball 2014 vo Viedni.

Love však nebola jedinou hviezdou, ktorá sa vyprsila kamerám a objektívom. Na odhaľovaní si svoju kariéru založila aj Yasmine Petty – transsexuálna modelka, ktorá roky žije v Rakúsku, no v krvi jej koluje talianska a marocká krv.

Pettyovú tento rok organizátori nominovali do poroty hodnotiacej úroveň kostýmov Life Ball pochodu, ona sama však vyvolala rozruch v šatách, ktoré ledva zakryli bradavky a držali len na tenučkých ramienkach. Podobne sa potom pred objektívmi prezentovala aj ďalšia známa transgenderová modelka a účinkujúca Amanda Lepore. Pravidelný hosť viedenskej oslavy v priestoroch radnice sa pred reportérmi hrdo predvádzala v trblietavých šatách, ktoré poprsie zahaľovali len veľmi sporo.

Amanda Lepore si pózovanie fotografom užívala. Foto: Pravda.sk, Zdeno Gáfrik
Amanda Lepore si pózovanie fotografom užívala. Amanda Lepore si pózovanie fotografom užívala.

Popri týchto dámach však nechýbali ani o niečo zahalenejšie (a často aj vkusnejšie) vyparádené hviezdy. Speváčky Leona Lewis či Christina Perry, herečka Marcia Cross, operná diva Anna Netrebko, všetky si môžete pozrieť v našej galérii a videu.

Dizajnér Jean Paul Gaultier a víťazka Eurovízie...
Súčasťou večera bola aj veľkolepá módna...
+33Bývalý americký prezident Bill Clinton (vpravo)...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courtney Love #dekolt #Amanda Lepore #Yasmine Petty

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...