Zrodí sa nová módna ikona? Španielska princezná ohuruje štýlom a šarmom

Hneď na úvod týždňa sa svetom rozleteli správy o tom, že španielsky kráľ Juan Carlos sa vzdá trónu a na jeho miesto zasadne princ Felipe. Bez povšimnutia to nenechali ani módne rubriky.

02.06.2014 17:04
Španielska princezná Letizia sa stane novou... Foto: ,
Španielska princezná Letizia sa stane novou kráľovnou.
debata (1)

Dôvod je v tomto prípade veľmi prozaický – práve manželka španielskeho princa Felipeho – bývalá televízna hlásateľka Letizia Ortiz má šancu stať sa novým miláčikom medzinárodnej verejnosti vďaka vrodenej elegancii, gracióznosti a bezchybnej prezentácii, ktorú obľubuje svet módy, spoločenských rubrík, ale aj benefičných podujatí.

Španielska princezná Letizia na snímke...
Princ Felipe a jeho manželka - princezná...
+9Španielska kráľovská rodina - korunný princ...

Štyridsaťjedenročná Letizia sa narodila 15. septembra 1972 v meste Oviedo na severe Španielska, pričom prvé chvíle jej lásky so španielskym princom neboli až takéí ružové. Rozvedená televízna moderátorka rozdelila španielsku verejnosť na dva tábory a, samozrejme, nechýbala početná skupina, ktorej prekážalo, že už má za sebou jedno manželstvo.

Následník španielskeho trónu však mal vo svojej voľbe životnej družky jasno a tak sa 22. mája 2004 uskutočnila veľkolepá svadba. Keďže jej prvé manželstvo bolo uzatvorené len civilným obradom, nebolo nutné, aby jej manželstvo ešte pred zväzkom s princom anuloval samotný pápež. Dvojica si tak povedala svoje áno a Letizia, ktorá dostala titul princenzná z Astúrie, sa postupne stala miláčikom španielskej verejnosti a tiež vhodným reprezentantom krajiny na medzinárodných podujatiach a stretnutiach. Manželovi porodila dve dcéry Leonor a Sofiu – v rokoch 2005 a 2007.

Princeznú s obľubou sledujú domáce médiá vďaka elegantnému štýlu odievania, ktorým sa prezentuje pred objektívmi. Podobne ako britská vojvodkyňa Catherine sa pritom neobáva kombinovať luxusné kúsky od dizajnérov s konfekciou. Medzi jej najobľúbenejších dizajnérov patrí Felipe Varela, ale nosí aj španielske značky ako Mango či Zara.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Juan Carlos #štýl #princezná Letizia #španielsky princ Felipe

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...