Usmiata Angelina očarila v Šanghaji. A tá kreácia na nôžkach... pozrite sa!

Herečka Angelina Jolie v rámci šnúry promovania najnovšej snímky Vládkyňa zla zaletela pred pár dňami aj do Šanghaja. Dobrá nálada jej nechýbala.

04.06.2014 00:00
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie predstavila film Vládkyňa zla v Šanghaji.
debata

Pred objektívy tamojších médií sa 38-ročná hviezda postavila s úsmevom a niekoľko minút pózovala v čiernych šatách z dielne dizajnéra Michaela Korsa. Viac než model zvýrazňujúci útly driek a plný dekolt, však tentoraz zaujala obuv. Niet sa čo čudovať.

zväčšiť Herečka  Angelina Jolie pózuje pred panorámou... Foto: SITA/AP
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie pózuje pred panorámou Šanghaja. V šatách Michaela Korsa a zlatých lodičkách od Christiana Louboutina. (detail po kliknutí)

Jolieovej voľba padla na zlaté lodičky s extravagantným podpätkom z dielne Christiana Louboutina. Topánky vznikli špeciálne pre hollywoodsku hviezdu a držiteľku Oscara pri príležitosti premiér filmu. „Je naozaj vzrušujúce pracovať s filmom, ktorý má takú silnú estetiku a taký výrazný ústredný charakter ako je Maleficent,“ uviedol už dávnejšie slávny obuvník pre médiá.

Jolie mala jeho kreácie doposiaľ na všetkých svetových premiérach Vládkyne zla. Špeciálne pre ázijskú premiéru vznikli zlaté lodičky. Ak poputujú do predaja, určite zožnú obrovský úspech u ázijskej klientely.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Šanghaj #Vládkyňa zla #Christian Louboutin

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...