Sexi súboj odhalených nôh! Kidman stavila na mini, Rimes na rozparok

Vyhlásenie cien amerických country umelcov sa nezaobišlo bez pôvabných dám. Väčšina vytiahla zo skríň či zapožičala veľkolepé róby, pár však stavilo aj na minidĺžku.

05.06.2014 17:04
debata
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban... Foto: SITA/AP, Wade Payne
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban prišli spoločne, aby tak popreli klebety o kríze. Herečka mala na sebe šaty Giambattista Valli Couture.

Do druhej kategórie patrila spevácka hviezda Miranda Lambert aj herečka Nicole Kidman. Austrálska hviezda a držiteľka Oscara už tradične sprevádzala svojho manželka Keitha Urbana a obliekla si na túto príležitosť kreáciu Giambattista Valli Couture.

Lambertovú obliekol ateliér Celia Kritharioti a populárna blondínka očarila svojou figúrou. Pár rokov dozadu bola typickou americkou bacuľkou, dnes má však figúru bez chybičky a neostýcha sa ukázať to.

Kate Walsh siahla po róbe od Naeema Khana.
Herec James Van Der Beek.
+8Speváčka Carrie Underwood si na ceremoniál...

Príjemnou voľbou tentoraz prekvapila aj speváčka Carrie Underwood. Možno zvíťazila letná nálada, možno konečne snaha vyzerať patrične na svoj vek, ale šaty so vzorom masívnych kvetov a rozparkom až do pol stehna od Roberta Cavalliho boli dobrou voľbou. Na podobnú nôtu stavila aj speváčka a herečka LeAnn Rimes, ktorej biele hodvábne šaty vyzerali pompézne, ale zároveň komfortne. Prekvapila hĺbka dekoltu, ale napriek tomu, že siahala takmer po pupok, neprekážala.

Speváčka a herečka LeAnn Rimes si obliekla róbu... Foto: SITA/AP, Wade Payne
LeAnn Rimes Speváčka a herečka LeAnn Rimes si obliekla róbu s hlbokým výstrihom z dielne Rani Zakhem.

Možno až príliš honosne pôsobila na červenom koberci herečka Kate Walsh. Dáma, ktorú dobre poznajú aj slovenskí diváci zo seriálu Klinika Grace, sa odela do róby od Naeema Khana. Čiernobiela kombinácia ručne našívaného čipkovaného vzoru v duchu porcelánovej estetiky bola síce veľmi pôvabná, ale na ceremoniáli country umelcov vyznievala trošku prehnane. Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #nohy #Nicole Kidman #LeAnn Rimes #Carrie Underwood

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...